tirsdag 30. november 2010

Mens vi venter

I hine hårde dager ble ventetiden fram mot jul brukt til nevenyttig arbeid med tanke på julepresangene. I dag kan alt kjøpes men fremdeles er det mange som holder tradisjonen ved like. Heldigvis. Mange ledige kveldstimer blir brukt til både det ene og det andre. Rundtom på bloggene kan jeg lese og se hva som rører seg på håndarbeidsfronten. Jeg har alltid likt både å strikke og sy men i år har jeg lyst til å prøve noe nytt. Har hatt flere ideer oppe til vurdering men har ikke kommet på noe spennende. Men så slo det meg. Trearbeid!! Det er tingen for meg. Jeg liker lukten av tre og spikking kan vel ikke være så vanskelig.

I tillegg til en god kniv trenger jeg sikkert noen andre finurlige redskaper. Jeg vet ikke helt hva redskap jeg trenger... men vent litt nå har jeg det.

Jeg trenger en høvel. Men hva lager jeg med den? En haug med spon? Greit som opptenningshjelp men kanskje ikke noe særlig å få til jul.

En hammer og noen nagler er tingen.
Da kan jeg banke og herje på fjølene mine og resultatet blir kanskje noe sånt som dette.

Og får jeg dreisen på det hele kan jeg ende opp med et resultat som julepresangmottakeren bare står og måper over.

Du finner meg i snekkerboden!!

lørdag 13. november 2010

Jeg har en drøm

En drøm er å gjøre det igjen.
Ikke på tvers som sist, men på langs. Jeg vil så gjerne cruise på endeløse veier i følge med gode venner. Se og oppleve spektakulær natur og kjenne på varmen fra en sol som skinner fra blå himmel. Stoppe opp og beundre fantastiske byggverk. Være turist og blande meg med andre fra alle verdenshjørner. Kjenne pulsen på en storby og lukte og smake på alt som er ukjent for meg.
Jeg drømmer om å gjøre det på en hvit Harley.
Kjøre USA på langs, det er DET jeg drømmer om.
Det er fullt ut mulig og drømmer kan gå i oppfyllelse. Forstå det den som kan :-)