lørdag 16. april 2011

God aktiv påske

Jeg er ikke typen som trives på sofaen i lengden. I hvertfall ikke i påsken. Jeg vil aller helst ha en aktiv påskeferie. Selv om påsken er sen i år så er det snø i fjellet og jeg kommer nok til å både se den og bruke den. Ikke så sikkert at det blir ski på bena hver dag. Men turer blir det.Jeg liker aller helst turer som bringer meg oppover. Jeg vil svette i motbakker, kjenne at pusten er der, at hjerte slår. Så kan jeg snu meg midt i bakken, få lønn for strevet og nyte en fin utsikt.


Og blir jeg lei ski eller tursko er det bare å trille sykkelen fram. Mulihetene er der for den som gidder.

God påske.

torsdag 14. april 2011

Grått er flott

Grå/Grått er Mandagstema hos Petunia.(klikk her og se) Det passer perfekt, for her sitter jeg hjemme på en grå og serdeles våt torsdag. Meningen var å kjøre felles MCtur til Glesvær i kveld men det regner slik at det ble avlyst. Gjør ingen ting, jeg var på Glesvær på lørdag. Da på tørre veier men gråfargene var der likevel. Jeg fikk tatt noen bilder som passer fint til tema GRÅTT. F.eks. dette! "Utsikt ut mot havet". Eller dette. La oss kalle det "Drit i været". Det er alltid noe å flire av, selv i regnvær.Ikke heng med hodet om himmelen henger grå. Rett heller ryggen, for vi går sikkert mot lysere vær. Innimellom alt det grå finnes det alltid en fargeklatt.

søndag 3. april 2011

Ny sesong - nye muligheter


Det er lov å både drømme og ønske. Klikk på filmen så får du se.

fredag 1. april 2011

Takk for innsatsen Petunia

For siste gang blir det "Himmelsk" fredag fra Petunia sin blogg. I 29 uker har hun servert oss, med god hjelp fra ivrige deltagere, det ene flotte bilde etter det andre. Det har vært en glede å følge med på de forskjellige bloggene. Av og til har jeg deltatt selv også og mer enn en gang har ukjente bloggere kommet på besøk og lagt igjen en hyggelig kommentar. Nå er det slutt på "Himmelsk"... sier Petunia, om det ikke er en aprilspøk da. Jeg sier tusen takk for innsatsen og løfter glasset og skåler for deg kjære Petunia. Du har gjort en svært god jobb med å knytte flere bloggere sammen til en stor fin gjeng. Kanskje er det noen som har lyst til å føre stafettpinnen videre?