fredag 20. april 2007

Drømmer

Det var da skrekkelig så kaldt det ble igjen! Klarer ikke å kjøre MC engang. For meg er minus 2 til pluss 4 grader for kaldt.... og så snø til frokost i tillegg. Huffda. April er virkelig lunefull. Men varmen kommer nok snart tilbake og imens kan jeg tenke på turer jeg har hatt og turer jeg ønsker å ta. Drømme litt og la tankene fare. En drøm jeg har er å kjøre MC i USA. Har vært over dammen flere ganger, men har bare brukt bil der borte. Da blir det noe annet med 2 hjul. Tenk å cruise på en endeløs vei med varm vind mot ansiktet. California kanskje? Kjøre Highway One. Jeg har kjørt der med bil og vet at veien klamrer seg til den ville kysten, ja snor seg som en tynn strek langs forrevne klipper som stuper ned i havet.

Og naturen, den er bare så utrolig vakker. Highway One er mye mye mer enn bare en tur i vakker natur, det er selve veien til Californias røtter. Masse spennede å se og oppleve.

Solvang og Carmel er navn på spennende små steder og spesielt Carmel, eller Carmel-by-theSea som det heter, har sjarm med stor S. Og så Stillehavet da.... å så nydelig det er å se utover det når solen skinner og tåken letter. Jeg bare må tilbake, det er sikkert Og det litt snart. Og denne gangen blir det farting på 2 hjul, så det er bare å starte sparing og planlegging.

3 kommentarer:

Petunia sa...

Kjempefine bilder!
Kan godt forstå at di vil tilbake.. Jeg er ingen globetrotter...Liker meg best i "trygge" omgivelser...men jeg kunne godt tenkt meg en gang å reise til Cornwall...Det er "drømmer" det også!

Beate Larssen sa...

Flotte bilda, ser ut som flotte steder :)

Anonym sa...

Der har jeg vært også! Var speielt imponert over Carmel med alle hundene og drønnet av bølgene fra Stillehavet.