mandag 26. november 2007

Parkert

Jeg har parkert. Sesongen er over for i år....... og også for mange andre med andre interesser. Vinteren er kommet til Vestlandet, så nå er tiden inne for å komme seg trygt på land eller i hus.
I år blir det ikke flere fine kveldsturer over Sotrabroen
...eller spennende helgeutflukter sammen med gode venner.
Nå står jeg trygt på stallen. Jeg er godt fornøyd etter å ha kjørt over 13000 km... så nå hviler jeg meg og drømmer om turene jeg skal kjøre i sesongen 2008. Gjesp...

12 kommentarer:

Ida sa...

Kos deg i førjulstiden og med planleggingen.
Før "kriblingen" er der på vårparten igjen.... ;)

HildeS. sa...

Sykkelen synest nok det er godt å få komme innomhus nå når snøen er komen. Så får du drøyme og planlegge for neste sesong.
Ha ei fin veke.

Anonym sa...

Da er det bare å kose seg med minnene, bildene og tenke på hvor ferden skal gå til våren som kommer :)

Petunia sa...

Føler meg litt parkert for tiden jeg også...må være mørketiden...Men VI skal ikke klage. Jeg hørte på radioen i dag at fra i dag av, er det offisielt mørketid i Nord Norge. Jeg misunner dem ikke.
Tipper du kommer til å savne sykkelen din. Kanskje du skulle skaffet deg en snøscooter? Hehe, synes jeg ser deg nedover her tidlig en morgen, men på den annen side, så kommer det kanskje til å bli det eneste fremkomst middelet her oppe hos oss hvis de fortsetter med denne dårlige brøytingen. Da tar jeg hjelmen min ned fra loftet og haiker med snøscootern din!
Ha en strålende dag i det fine vinterværet...i morgen kommer regnet igjen.

Lillefix sa...

Jeg antar årstidene blir enda mer merkbare for deg som lever på to hjul når det er bar mark. Jeg lever og ånder for hagen vår om sommeren, og i helgen tok vi inn hagemøblene. Det var litt vemodig. Jeg er tilhenger av å vøre ute også om vitneren, så hadde det ikke vært for at møblene ville snødd ned, så skulle de fått stå. Kler gjerne på meg fem lag klær for å nyte varm drikke utendørs vinterstid, jeg. På kaia på mine foreldres feriested i Austrheim pleier vi å servere kakao med krem ute på kaia 1. nyttårsdag. Med varmedress. Naboene på øyene rundt tror nok vi er litt småsprø, men det har blitt en tradisjon. Man trenger jo ikke være inne fordi om det er vinter, det er bare å være ute på en annen måte. Støtter forresten forslaget til Petunia, jeg, om snøscooter. Eller en leonberger eller to, så kan du kjøre slede om vinteren og spinne garn av all røytepelsen om sommeren ;-)

RuneE sa...

Mindre MC - mer blogging? Så mye som du er på farten likevel, så regner jeg med at det blir mye bra bilder å se i tiden som kommer uansett.

Jeg synes i alle fall at jeg har sett enkelte motiver på bildene før...

Anemone sa...

Du har den ikke sykkelen i stua ser jeg. Kjenner faktisk noen som har det også jeg...

Men han er da "ongkar og spællmannj"... men utstyret DET har han i orden. Og da snakker vi sykkel JA :-) det andre har jeg ikke skjekket...

...men noen andre har... fordi han har en datter på 6, som har fullt HD utstyr. Svarte skinnklær med emblem, støvler fra HD... and you name it!!! Til å med hårbånd fra HD i sort skinn med remmer. Jenta er til å spise opp, og hun elsker å sitte på sykkel.
En skal tidlig krøkes...

GAWO sa...

Takk til dere alle som har vært innom og ekstra stor takk til dere som har lagt igjen en hyggelig kommentar. Jeg setter utrolig stor pris på alt dere skriver :-)Det er så trivelig å høre fra dere.

Anemone: jeg kjenner også noen som har MC`n i stuen, eller entreen for den del. Det hadde jeg også gjort hadde det ikke vært for at her hos meg er det trapper. Har en venn som parkerer hver kveld i entreen hjemme. Han bare slår ut begge dører og kjører rett inn. Grei parkering.

Anemone sa...

Gir du meg mail adressen din, skal du få en fin HD fremvisning...

Men du har kankje sett den før :-(

Berit sa...

Alt til sin tid heter det, så nå får du kose deg med spaserturer..
og adventstiden.
Ha en fin kveld :o)

Marie sa...

Nå er det tid for å mimre om sommaren som var og glede deg til neste. Så kan det jo bli masse fint ver der du kan bruke beina på tur. Tippar at det snart kjem turbilete på bloggen din igjen!

Klem frå Marie :)

AnKa sa...

Heldig dere som har så lang sesong.... her ligger snøen, og i dag har vi 10 kalde grader...
Men det kommer jo en mc sesong til neste år, gleder meg.
Nå må vi bare kose oss med førjulstiden:-)
ps:har laga meg en ny blogg.
Ønsker deg en flott dag.