tirsdag 8. juli 2008

Sommerhilsen

Jeg er fortsatt på 2 hjul - og når man er ute og reiser sender man hilsener rundt til familie og venner. Denne gang kommer det en hilsen til 2 av mine bloggvenner. Den første sommerhilsenen går til GundaM. Jeg ønsker henne en riktig god sommer. Og kikker hun nøye eter på bildet kjenner hun kanskje noe igjen her.
Den andre sommer hilsenen går til Anemone. Hun er den perfekte matmor for søte små, ja og store med. God sommer til deg også og takk for sist . Og så sender jeg over en god klem til dere begge to.

13 kommentarer:

Marie sa...

Koseleg innlegg, fine bilde!

Det er fleire bruer på vei til Bokn. Eg bur på vestrebokn, altså den øya som Arsvågen-ferjeterminal ligg på. Brua over hit heiter Boknasundbrua. Når du kjem nordfra køyrer du sånn ca ein km før du tar av mot Føresvik. Deretter køyrer du Føresvikvegen til du kjem til nr eg gav deg.

Fin kveld til deg :)

Turid sa...

Hei på deg! Så innom hos deg, trur æ fikk litt blogg lyst nå... vil jo ikke gå glipp av noe hos dere mine venner, koselig at du har sett innom hos mæ å lurer på hvor æ blir av. Alt er ok , men har hatt litt vondt i "orka"....kan iallefall ikke skylde på for mye varme.....

Marie sa...

Eg gler meg også til september :)

Goklem frå Marie :)

Stjerneglimt sa...

Hmmm... passerte du tunnel/rundkjøringa på Steinkjer i går formiddag? Hadde lyst til å vinke da jeg møtte en rød og en sølv goldwing, tydelig på tur.... =0)I allefall, ønsker deg fortsatt fin tur, gleder meg til flere flotte bilder!

ArneA sa...

Og jeg som trodde at du hadde fått spesialtilsendt photo av anamones nye frisyre. Ja det var vel hun som gjemte seg bak ekornet, eller?????

Paulie sa...

I wish I could read your language because you have interesting photos. I loved that little furry chipmunk or squirrel in this section. I also posted on your Bridges Between. Running late because I have been sick.

Anemone sa...

Ja der er guttungen ja gitt..., den lille..., og i dag tidlig satt han å ventet på at matmor skulle komme og ordne med disse frøa :-)

Men nå er det "lavkarbohydrat diett" på dem snart, for de spiser jammen nesten solsikkefrøfor 40 kroner dagen!!

Og du, utmerkelse til deg på bloggen min :-))))

...og som Marie sier, gleder meg stort jeg også...

Pernille's ting og tang sa...

Hei hei:)

Du jeg vet at du ikke er her nord, men gu som jeg titter etter deg langs veiene alikevel. På tur heim fra Vesterålen i dag så møtte jeg så utrolig mange Gold Winger. Både grå og rød i lag. Hver gang sa jeg til gubben: Er det Gawo tro? Lurer på om hun kjører lenger nord enn hun mente? Gu det der MÅ være Gawo! Slik satt jeg i 50 mil! Hahahaha.

Ha det fint der ute og kos deg! Kjør forsiktig! Mange radar langs veiene her nord i dag;)

GundaM sa...

Et lite ekkorn fortalte meg jeg måtte kikke inn hit sjø;)))Og pleier jo det men er mest innom min egen blogg for tiden, travle dager men snart ferie.

Åååå, at du ikke hadde mitt telefon nr. så kunne du ha ringt meg el sendt melding vet du;(
Var jo like i nærheten den dagen og;)
Vel, vi får ta det igjen siden !

Og tok du virkelig bilde av dette rotet mitt der utenfor, hihi. Ja den sykkelavdelingen blir ikke akkurat så høyt prioritert...Hellr ikke alle de gamle radioene men kommer det inn herlige, flotte skap er det noen som henter fram vaskebøtta ja;)

Fortsatt ute på tur altså?
Kjør forsiktig og god helg til deg og reisefølget!

Marie sa...

Eg har noko til deg på bloggen min! Kikk innom :)

Petunia sa...

Du vet hvor du finner oss...vi blir her til over helgen. Ingen hast med å komme hjem nå. Vi var i Eikelandsosen og fikk verdens hyggliste veterinær til å fjerne stingene på Jølle, så vi slipper å reise hjem for det. I dag er det første dagen uten skjerm.
Men blir det mye regn, så pakker vi og kommer hjem. Da er det kanskje lurt å ringe og høre hvor i verden vi er.
Fortsatt god tur til deg:)

Petunia sa...

Hjemmom som snarest siden det øser ned. Men vi er sikkert tilbake på landet til helgen igjen.
Nyt safari innlegg er lagt ut på siden min siden internett tilgangen nå er ypperlig!

Berit sa...

Du får kose deg videre på reisen din, og kjøre forsiktig:o)
Sommerklem fra meg.