søndag 7. desember 2008

Sol og regn

Etter en handlerunde på et av bydelens kjøpesenter i går var det deilig å komme ut i solen og gå tur. Egentlig var undersåttene mer enn slitne så etter en liten runde fikk de fri da jeg oppdaget dette stedet. Veldig delig å være i solen og bruke tiden til å studere isformasjonene som lå som små kunstverk ut over vannet. Nordåsvatnet er vakkert når solen skinner fra skyfri himmel og isen er i ferd med å legge seg. Men søndag er det meldt regn....
... og regn ble det. Jeg tok en ny tur i dag. Til Tveitevatnet. Det har vært is der også men det er ikke mye igjen av den idag. Bare litt....... og den er forbeholdt lettvektere.

13 kommentarer:

Petunia sa...

Ja, væromslag ble det. Men godt med noen dager med mildere vær synes jeg.
Nydelige bilder og det siste av måken, er bare knallfint.

RuneE sa...

Her har du virkelig kost deg ser jeg! Jeg er selvfølgelig enig med Petunia om det siste, men her var så mye annet bra at du kan kose deg ved PC'en i dagevis.

Tofo sa...

Ja som Petunia sier, det BLE regn ja. Men flott tur du hadde i går da. Nydelige bilder! Jeg likte også måken!

Og du tusen takk for oppskriften på Nøtteroser! De skal jeg jammen lage! Min eks svigerinne laget sånne, og de var absolutt en av mine favoritter. Hadde nesten glemt de jeg. Og for meg som ikke tåler hvetemel lengre, var de MIDT i blinken! Yes! Klem :)

Som Mine Dager Er, sa...

Vakkert. Nydelig. Du har en slik ro i bildene dine! De syder av velvære!

Været kan vi dessverre ikke gjøre noe med, bare ta det som det kommer, men så lenge du fortsetter å ta flotte bilder, kan været være det samme.

Klem fra Marit

Turid sa...

Nydelige bilder Gawo, som alltid.
Men du kan tro æ synes det er underlig at solen skinner , sikkert like rart som du synes at den ikke skinner.
Så at du hadde delt kake oppskrift med Tofo , tester den æ også , håper det er ok?
Haen fin og skinnende uke!

Marie sa...

Nydelege bilde frå helga hos deg!
Me har hatt veromslag her også...

Ha det bra :)

ArneA sa...

Skulle nesten tro det var høst. Her er den 5te kakelinna satt inn for i år.
STENG av bakeovnene!!!

9na sa...

Vakre bilder her igjen, du er flink, og du tar visst mange turer hit og dit... Nytt bloggetema for deg på min blogg... Antiønskeliste!

Anne-Berit sa...

Her har det gått fra -15,til -1,5 på er døgn,så det er stor forskjell.Nydelige bilder fra deg,artig og nydelig det med det store hvite huset som speiler seg i isen(vannet)og med måsene på.
Ha en flott dag!

bikerted sa...

Hi Gawo

I have been following your wonderful photographs for sometime. Now with the translator I can follow your journeys. Here's to a short winter and long summer.

Berit sa...

Nydelig som alltid her hos deg. Sette seg ned på et saueskinn på den benken og la tankene fare...

Har en utmerkelse til deg Gawo, det er en glede å komme inn i denne fantastiske bloggen din, og er så glad jeg er blitt "kjend" med deg.

Kos deg videre i adventstiden!

Pernille sa...

Trodde jeg skulle få kakaer her:) Men jeg er heller med på en deilig tur:) Så nydelige bilder. Turene må ha vært fantastisk flott. Men kor i svartn e snøen? Er dere helt fri eller? Tror jeg får sende noen dumperlass nedover i en fart;)

Jo, Gawo jeg tror også vi er like. Bare kanskje ikke på disse punktene. Men noe må vi jo være ulik i. Tandemhopp? Ja jeg er med jeg......hvis jeg tør;)

No må jeg hoste opp en utfordring til, så da er det bare å si: Ha en flott kveld:)

googler sa...

twist4512
mass5462
ram657
ramp688
zhenman6532