tirsdag 24. mars 2009

Og vinneren ble ....

Vinneren ble MEG! I lotto vinner jeg nesten aldri. Via bloggen derimot vinner jeg rett som det er. Som i februar da jeg var innom Lisemorshage og la igjen en hilsen. Hun hadde passert 10000 besøkende og ville feire med å gi gaver. Jeg ble trukket ut til en trøstepremie. Trøste og bære sier jeg. Se hva jeg fikk. Ikke lite dette. Jeg ble kjempeglad for så mye fint. Det fikk nesten ikke plass i postkassen min. Det var en brødkurv i stoff, servietter, lysmansjett, kubbelys, lange lys og ........ en skikkelig stilig "snøkrystall" til å plassere gryter på. Den er så fin at jeg bruker den nå som pynt.
Jeg har vunnet flere ganger. Hos Ebba`s Smykke Desing vant jeg en navnekonkurranse. Hun lager utrolig mange fine smykker og på et skinnarmbånd var hun ute etter forslag til navn. Mitt forslag gikk av med seieren. Som takk fikk jeg et skinnarmbånd til odel og eie. La meg få presantere dere for "Tett knyttet". Er det ikke stilig? Jeg synes det passer perfekt sammen med kjørejakken min. Vi MCjenter liker å pynte oss. I hvertfall jeg :-) Tusen takk kjære Ebba. dette smykke er jeg blitt veldig glad i. Og i dag pynter jeg meg ekstra så klart for nå er MCen kommet på veien.

Sesongen er herved åpnet!!

11 kommentarer:

Anemone sa...

Heldige du :-)
Falt nå pladask for det smyket jeg også, skikkelig stilig, men gjør seg sikkert bedre på en GW enn på et sykehus :-))

Guzzisue sa...

MC jenter definately smarter than Drake MCC with these wrist cuffs on :-)

Berit T sa...

Så heldig du har vært, flotte ting, og armbåndet var stilig.

Rekner med at jeg ser det på tohjulingen sørover i år???
Kos deg!

Som mine dager er sa...

Det meste kommer i rykk og napp er min erfaring. Enten vinner man flere ganger på rad, eller så er det ulykkene som står i kø. Jeg liker best å surfte på lykke-bølgen jeg da ;-)

Flotte armbånd og jaggu mætcha de jakken din som hånd i hanske.

Hyggelig at to-huls-sesongen er erklært åpnet. Min scooter-kjørende 17-åring har så vidt fått prøvd seg på tørr asfalt. Mor er bekymret, må vite!

Take care, Gawo. Kjør pent i svingene.

Klem fra Marit

Lisemoren sa...

Hei igjen. Ja det armbåndet var flott, skjønner at du likte det. Flott at premien fra meg falt i smak også. Det var stilig med alle tomatene oppå snøkrystallen.

Så til ditt spørsmål, ja jeg har malt kommoden min hvit. Den hadde så stygge merker og sjolder da jeg fikk den at den egentlig var skrotet. Men jeg tenkte at hvis jeg pusser litt og maler så...., og jammen ble den fin etterpå, syns jeg selv da. Er blitt veldig glad i den i hvertfall.

Nå som du har fått doningen på veien skal jeg se etter deg, man vet jo aldri. Jeg er litt sent ute med våren i år, hagen min er full i skrot, men jeg tar meg vel en våronn når ånden kommer over meg. KJør forsiktig og ha fortsatt god uke : )

Turid sa...

Stilig armbånd til ei eksos rype som deg!- ikke for det æ like også den litt "tøffe" stilen.
Ha fine turer på doningen din- blir vel nye spennende bilder for oss å se på etter helga fra deg.
Litt nye motiver blir det nok fra mæ også , skal nemlig sørover.

ArneA sa...

Vel fortjent og god tur

Anne-Berit sa...

Så heldig du er som har vunnet så mye fint.Råstilig smykke,det likte jeg,og det var flott til skinnjakka.Nå må du kjøre forsiktig når du legger ut på veiene med biken din.Klem herfra!

RuneE sa...

Jeg skjønner at man må passe seg langs veien i disse dager!

Vi vurderer akkurat nå å bytte den ene bilen. Kanskje jeg skulle kjøpt en moped i stedet og latt min kone ha bilen alene? ;-)

ebba sa...

Hei hei.Jeg ble jo skikkelig stolt når jeg ser hvor fint armbåndet er på hånden din.Jeg må jo bare takke deg for den fine måten du presangterer det på.Tusen,tusen takk.Godklem og god tur.

Ida sa...

Gratulerer heldige, du! :)))

Kos deg på to hjul fremover og kjør forsiktig.