lørdag 18. september 2010

Lørdagshandel

Det begynner så smått og bli kjølige kvelder og jeg mener bestemt at jeg har bruk for en ny lue. Siden jeg ikke er så kjapp med strikkepinnene som Nina løp jeg like godt til nærmeste kjøpesenter i dag og tok en titt. Mye fint over alt men til slutt havnet jeg på Accessorize. Der har de noe for liten og stor. Den største luen er til meg og den minste... ja den er til en liten prinsesse jeg vet om som liker å pynte seg.
Nå er vi begge to klar for høsten. :-)

11 kommentarer:

GundaM sa...

nydelige luer Gawo, elksker luer el caps selv og har kjøpt et par i det siste jeg og ;)

ha fortsatt fin helg der nede!

brudeblogg sa...

Gratulerer med ny lue!
Ville bare si at du har utrolig mange fine naturbilder på bloggen din. Har ikke tenkt over at man får så fine naturopplevelser fra en motorsykkel.

Anne sa...

Der ja, er vi rustet for kaldere dager begge to. Var så heldig å få en av de som 9na skrikka jeg, og ble bare så glad kan du forstå. Passa perfekt og så myk og god at den er en fryd å ha på hodet.

Har vært på biltur i dag jeg, kombinert bil og fototur. Dårlig vær og en har bare så lyst å ut at en kaster støvler og kamera i forsetet og drar avsted. Farris og smågodt, musikk på og en råner avsted, he he. Dog på andre veier enn de virkelige rånerne her i dalføret. Inn og ut og korte turer og timene fløy, så litt naturfølelse henger da der når en finner sofakroken til kvelds.

Klem til deg kjære venn.

HNyt siste rest av helga, en heeelll dag igjen.

sigrid sa...

fine hue..
smart kjøp..

god helg :-)

9na sa...

Hei Gawo... Send meg en mail på 9namail@gmail.com, da! :)

Randi's Tanker sa...

Lekker lørdagshandel! Men du; jeg er IKKE klar for høsten. Verken mentalt eller i klesveien. En av de første dagene skal jeg finne fram superull og kanskje gå til innkjøp av en lekker lue. Likte godt den du har kjøpt.

Fin uke til deg!

ArneA sa...

Fornuftig beslutning, men så er det det med tidstrøyte da (ifølge kvinnen i mitt hjem)

Ida sa...

Fine luer med søte detaljer.
Prikken(e) over i'en(e)... ;))

Petunia sa...

litt ekstra tilbehør, gjør ofte susen!!

Hehe! Du fisker du!! Kan si så mye som at det ikke er et soppbilde og ikke noe fra naturen, men det har en viss tilhørighet til Bergen...

Viola sa...

Nydelige luer som jeg tenker skal komme godt med nå i den kalde høstlufta som ventes! Synes det er blitt ganske kalde kvelder jeg, allerede. Trenger vel votter og skjerf snart også sikkert.. :)

ebba sa...

Takk for god hilsen på bloggen min og gratulerer med ny lue.Ja jeg var uheldig og bli en av dem så får kreft.For øyeblikket ser det lovende ut.Går til kontroll på Aker sykehus og på Radiumhopitalet.Har tro på at dette skal gå bra.Håper alt er vel med deg.God helg.