søndag 30. oktober 2011

Sesongskifte

For meg er MCsesongen over for i år og sykkelen er parkert. Det har vært en fin sesong og jeg er godt fornøyd. Det har blitt mange mil langs landeveien og PCen er full av fine bilder og jeg selv er fylt med gode minner.Nå går jeg mot vintersesongen og ulltrøyen ligger klar.Så spørs det da: blir det en vinter med mildvær og regn.... ....eller ender jeg opp med snø og kulde. Vet ikke riktig hva jeg ønsker meg mest. Men det jeg vet er at jeg allerede nå ser fram til neste MCsesong.

4 kommentarer:

RuneE sa...

Slik været er nå (og ser ut til å bli) så kan du visst forlenge MC-sesongen en god stund!

PS Hjertelig velkommen :-)

Randi's Tanker sa...

Søren, der har RuneE skrevet det jeg tenkte på! I går kveld hadde vi rundt +15 like før midnatt.

Men jeg vet så forbasket godt hvilken årstid vi går i møte. Så det er vel bare å lete fram ulltrøya. Parkere småskoa. MC har jeg aldri hatt, så jeg slipper den parkeringen.

Flotte bilder du deler med oss!

Ønsker deg en fin uke.

Ida sa...

Du må love meg å dele flere minner med oss andre her fremover da, via dine flotte bilder.

Og du, jeg vil helst ha "skikkelig" vinter, altså. ;)

God ny uke, først og fremst!
Ha fine dager! :)

Per Ove sa...

Fine bilder du viser Gawo! Det var da en flott sykkel på det første bildet:-) Min er plassert pyntelig i garasjen i påvente av vinterlagring på en dertil egnet plass. Selv om det har vært litt fuktig i sommer har det da vært bra kjørevær likevel. Jeg bruker vinteren alt for lite - føler nok at det er den som bruker meg. Men nå er det flotte muligheter til å legge en slagplan for neste sesong vettu! Island? Rocky Mountains? Nord-Norge? Skrive litt?