søndag 3. juni 2007

Jeg tar i mot en utfording

Ivrige bloggere har mange blogg-venner og besøker hverandres sider titt og ofte. Jeg har sett at jeg har flere som titter innom meg og legger igjen hyggelige kommentarer og her om dagen oppdaget jeg at Ida http://surfida.blogspot.com/ hadde gitt meg en utfordring. "Vis fram dine favoritt ting hjemme" En utfording tar jeg gjerne imot så her Ida er noe av mine ting som jeg setter stor pris på.

En god gammel Tandberg radio som jeg hadde på rommet mitt da jeg var liten. Den gang da Luxenbourg radio var toppers og MP3-spiller ikke var oppfunnet. Den virker fortsatt.
En nyere ting er et kunstglass som jeg kjøpte da jeg hadde fått meg ny mototsykkel. Jeg hadde besøkt en glasshytte og fikk veldig lyst på dette fine glasset. Jeg la glasset i toppboksen på sykkelen og håpet at det holdt seg helt til jeg kom hjem. Det gikk bra.
Glasset er laget av Stine Hoff. Jeg var på hytten i helgen og da kan jeg kanskje få lov til å ta med en ting derfra også... siden det også er hjemme for meg .....
Dette er et Kristnateppe. Min mor har vevet det til meg og jeg er veldig glad i dette teppet. Det er et dåpsteppe og i gamle dager var det vanlig at dåpsbarnet ble pakket fint inn i teppet før og etter seremonien i kirken.

2 kommentarer:

Ida sa...

Den radioen er jo ett klenodium. (:
Stilig at den virker fortsatt også.
Ingen MP3 eller IPOD i den tiden den er fra nei...

Glasset ditt er flott. Også bærer det jo fine minner med seg. (:

Teppet er også flott! Minner meg om min bestemor, som også har ett slikt... (: Fint!

Fint at du tok utfordringen. Det kommer kanskje flere etterhvert... ;)

Klem fra en blogg venn. (:

Petunia sa...

Fine ting! Sånn radio hadde noe jeg kjente da jeg var liten...kommer bare ikke på hvem...det var noe jeg var på besøk til...nå har den tanken hengt seg fast i hodet og det irriterer meg at jeg ikke kommer på HVEM.....