torsdag 12. juli 2007

Kystriksveien - Rv 17

Jeg har kjørt Kystriksveien.
En spennende og utrolig fin tur fra Steinkjer til Bodø. 670 kilometer gjennom et eventyrrike. Jeg har aldri sett så mye vakker natur på en gang og veiene var så fine og med så liten trafikk at jeg fikk sett mer en veien foran meg. Denne strekningen må høre inn under kategorien verdens vakreste MC tur. Jeg fikk sol og varme hver dag og hva mer kan jeg ønske meg?Jeg valgte å stoppe dagens kjøring i Sømna og fant ly for natten ved "Bjørnvika Natursenter" Utsikten fra hytten var vakker.

10 kommentarer:

RedRobin sa...

Nyyydelig! :o)

JULIE K sa...

Hei på deg. Så utrolig artig å se bilder fra din tur. Ekstra artig er det jo fordi alle stedene er plasser jeg ofte har passert og hører til. Geiranger og Trollstigen reiser vi mye over når vi drar til Nordfjord hver sommer til slekt og venner, Trondheim bor jeg jo i og Helgeland er jeg ifra. Bodde faktisk på Sømna også en liten periode og har jobbet der. Er delvis fra Brønnøysund og har bodd og jobbet i Sandnessjøen og gått skole 3 år i Bodø. Så dette er kjente steder ja. Gleder meg å se mere fra din tur. Det er så vakkert oppover : )

Ida sa...

Skjønner at du koser deg.
Vakkert.
En herlig ferie. Slik som ferier skal være. På "loffen".
God tur videre. :)

Ninne sa...

Tusen takk for ALLE de flotte naturbildene du har spandert på oss :) Fortsatt god tur og god sommer!

Mia sa...

Masse flotte bilder i bloggen din, og hvilken fantastisk måte å se landet og naturen på. Takk for besøk og hyggelig kommentar i bloggen min. Alltid koselig å oppdage (for meg) nye blogger. Fortsatt god sommer (på to hjul).

Muffin sa...

Å jeg blir så stolt når du roser mitt barndomsrike... Helgelandskysten er det vakreste sted på jord. SNUFF

Petunia sa...

Jeg har nominert deg...les på bloggen min!

GAWO sa...

Hei på dere alle. Tusen takk for kommentarer. Det er moro at dere følger med meg på turen. Helgelandskysten er så vakker og til dere som ikke har vært der: ta turen.
Og JulieK og Muffin: det kommer flere bilder om litt, og da håper jeg at dere kjenner dere godt igjen.

Liv-toril sa...

Neste på hjemplassen min, men du så sikkert Vegafjellene.

kariogjon sa...

Det var flotte bilder. Du kan tro vi gleder oss! I år skal vi også ha med henger for første gang. Jon var tidligere ikke stemt for å ha henger til sykkel, men revurderte seg etter Goldwingtreffet i Belgia i påsken. Så i år blir det endel telting, og det gleder vi oss selvfølgelig til. Vi har ikke kjørt så mye i Norge. I fjor var vi i Skottland- og det var en kjempetur. Året før tok vi fly til Cape Town, leide sykkel og tok route 62. Planer om Italia neste år. Ellers er det mange fristende steder. Moro å lese om andre som har kjørt der før for å få tips.