søndag 3. februar 2008

Jeg lærer litt hver dag

Jeg tror jeg kan påstå at jeg har fått meg en ny hobby. Blogging. Det startet i det små men jeg ble ganske så fort hektet. Og nå må jeg passe på så ikke hobbyen stjeler altfor mye av tiden min. Men jeg forsvarer meg med at jeg lærer mye og får inspirasjon til å gå løs på oppgaver som jeg tidligere bare lot fare som en tanke. Jeg har mange bloggvenner som jeg stadig må besøke og når jeg først er innom er det alltid noe nytt og spennende på gang. Så jeg har laget en liten "Award" som jeg så gjerne vil gi dere som takk for at jeg stadig lærer noe nytt.
Petunia fikk meg igang med bloggen og hun lærer meg fort noen "triks" når jeg sitter litt datafast. Det er bare å sende en mail så underviser hun via nettet.

Ida er rene gartneren og hun lærer meg navn på blomster som jeg knapt har hørt om før. Nå venter vi bare på våren slik at hun kan ta fatt igjen i hagen sin.

Rune har mange spennende bilder med gode tekster til og jeg lærer mye om byen jeg bor i. Jeg får inspirasjon til å farte rundt og lære mer.

Arne bor i Oslo og hos han lærer jeg stadig noe nytt om hovedstaden vår. Og så har han skiftet over til engelsk på sin blogg så nå kan jeg lære nye gloser som jeg helt sikkert får bruk for.

Anemone sprudler over av morsomme og kreative innlegg på sin blogg og jeg har lært at med humor kommer jeg langt. :-)

Janne Kathrine har villig delt ut mønster til smykkepose så nå har jeg lært å sy dem selv. 25 stk. har det blitt til nå.

GundaM er en kreativ sjel og jeg har lært at jeg trenger ikke gå langt før jeg finner noe jeg kan lage noe artig av.

Pernille bor i Nordland der mørketiden lang. Hun har lært meg at en klarer fint å sprudle og blomstre uten å se sol på en laaaang stund.

Marie bor på gård og jeg har lært at det å ha dyr å ta seg av er mye ansvar og sikkert ikke alltid bare en dans på roser. (... selv om hun har bloggen full av akkurat roser...)

.... sånn kan jeg fortsette og liste opp bloggere, .... men da blir jeg aldri ferdig. Alle blogger jeg besøker har sin spesielle vri og det er stadig noe nytt og lære. Så denne "Awarden" er til dere alle. Det er bare å ta den med seg når dere kikker innom her hos meg. Og gi den gjerne videre til noen du synes fortjener den. Jeg håper at også jeg kan være til inspirasjon og glede, og at dere lærer noe nytt av besøket her hos meg.

16 kommentarer:

RuneE sa...

Næmen!!! Tusen , tusen takk! Det var litt av en ære. Jeg kan ikke annet enn å takke og bukke! Nå gjelder det bare å finne noe som er verdige til å få gitt den videre til...

PS Siden det er du som har laget den - kanskje jeg tør be deg ruste litt opp på "Bro-logoen"?

Ida sa...

Å kjære vene. Nå ble jeg glaaaaaad!!! :)))
Takker og bukker sammen med Rune.
1000 1000 TAKK Gawo. :)
Fin fin uke til deg.

Ida sa...

Venter forresten på våren jeg også ja.... ;)

Anne-Berit sa...

Visst kan du være til inspirasjon og glede for noen,jeg liker bloggen din svært godt og er stadig innom,og jeg syns du er tøff som kjører mororsykkel blant annet.Ha en flott dag,klem fra meg:)

Pernille sa...

Næmmen, himmel du er søt Gawo:) Tusen tusen takk!! Den og de ordene du skrev satte jeg virkelig pris på:)No skinner solen både inne og ute;)
Jeg må få si at du inspirerer meg noe voldsomt!!! MÅ innom hver dag og titte hos deg. Der finner jeg så mye spennende, blir med deg på turer og får se en del av det hærlige Vestlandet som jeg savner sånn:) Og takket være deg er jeg no med på Abc-Wednesday, Sky Watch Friday og Broer som binder. Og det er jeg bare såååå glad for:)
Tusen tusen takk enno en gang:)
You make my day:)
Ha det fint der nede og kos deg skikkelig godt:)
Klem fra Pernille:)

ArneA sa...

Hyggelig og mottatt med ære.
Bloggen din var en Bro over til en hel jentegjeng med interiører og følelser og drømmer, både lokalt og globalt.
Foto er bare en biting i min blogging selv om det har blitt mange bilder i disse årene.
Budskapet, deltakelsen og "pirringen" til noe anderledes kommunikasjon er vel drivkraften.
Takk for ordene og at du ikke slutter med besøkene til tross for språkskiftet

Marie sa...

Tusen takk for fin omtale! Så kjekt når nokon likar det eg skriv og viser. Eg skriv om dei daglege syslane mine. Eg skal legge awarden ut på bloggen ein av dei næraste dagane. Eg har nettopp laga eit lite innlegg.

Javisst lærer me av kvarandre! Noko av det kjekkaste med heile blogginga er at alle har sitt særpreg. Og ein av dei trivelegaste bloggane eg er innom er din. Du viser bilete av noko av det eg er mest interessert i -naturen.

God klem frå meg :)

Anemone sa...

Tusen hjertelig takk kjære venn. Den varmet et kaldt trønderhjerte.

Klem til deg i kvelden.

Anne-Berit sa...

Tusen takk for Awarden,Gawo,siden du sa jeg måtte ta uglen til meg,så gjorde jeg det,tusen takk.Og så flink du er som har laget den selv,utrolig hva folk kan i denne bloggverdenen.Vil gjerne sende den tilnake til deg jeg,fordi jeg koser meg sånn når jeg besøker bloggen din.Ha en super onsdag:o)

GundaM sa...

Innom en snartur før jobb og hva er det jeg ser!!!
Så artig da at du tok meg med-lille meg som egentlig bare er full av energi inniellom og som må gi uttrykk or det på en litt rolig måte. Her inne ;)
Og så fint du blir inspirert da.
Tar den til meg og bruker den endag jeg har tiden på min side.

Ha en fin onsdag der ute;)

Petunia sa...

OJ! Tusen takk! Det var veldig snilt av deg! Synes det er så kjekt at du begynte med blogg, jeg! Men jeg tror du kan mer enn meg nå...laget en award og greier. Er dte bare til å ta den..sånn inn på sin egen blogg? Kan man gi den videre til en som har lært en opp og har hjulpet en til å komme i gang???
Det er noen dager siden jeg har fått surfet så mye rundt på blogger, så dette var en gledelig overraskelse.
Tusen tusen takk!!!!:D

Berit sa...

Flotte kandidater du har gitt en påskjønnelse!

Ja denne blogingen tar ganske mye tid, men det er utrolig kjekt...
Og så mange forskjellige personligheter, med hver sin måte å utrykke seg på.

Og du skal vite at jeg er inne dagstøtt for å se på bildene dine, men det er ikke alltid at jeg legger igjen en kommentar.

Artig at vi hadde likt kamera, jeg liker det godt, men skulle hatt litt opplæring i mer, så får se om jeg melder meg på et kurs.
Synes det er litt vanskelig å lese seg til alt...
Ha en fin kveld!

GAWO sa...

Takk kjære bloggvenner, alle dere som har lagt igjen så fine kommentarer her. Det er hyggelig med besøk og når dere alle tok "Awarden" så fint imot, eller Uglen som jeg kaller den, er det ekstra stas. Takk for fine poster som dere har laget om Awarden og om det å lære. At Uglen nå flyr videre til andre blogger synes jeg er hyggelig. Den er ment som en hilsen og en takk til alle hyggelige kreative mennesker som har så mye å gi og mye og lære videre.

Lene sa...

Jaaa. det er du som har laget den :))) Du kreative dame!! Og nå tror jeg jammen jeg lærte litt av deg, for disse smykkeposene nedenunder her var utrolig flotte!! Sååå morsom ide :)

Og så tok jeg en bolle i akebakkefarten :))

Ha en finfin lørdag, Gawo :))

Anonym sa...

Så koselig dette var da, og ja det har du helt rett i! Blogging er veldig lærerikt. Jeg kan nevne for mitt eget vedkommende hva jeg har lært/blitt interessert i :
Photoshop Elements 5
Fotografering
Litt mer husarbeid (inspirert til å gidde og være litt flink innimellom)
Bake (inspirert til å gidde å bake litt innimellom)
Blomster - lære meg litt mer om hva vi faktisk har i hagen vår

for å nevne noe

antique equestrian prints sa...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

bob hairstylebob haircutsbob layeredpob hairstylebobbedclassic bobCare for Curly HairTips for Curly Haircurly hair12r 22.5 best pricetires truck bustires 12r 22.5

washington new housenew house houstonnew house san antonionew house venturanew houston house houston house txstains removal dyestains removal clothesstains removalteeth whiteningteeth whiteningbright teeth

jennifer grey nosejennifer nose jobscalebrities nose jobsWomen with Big NosesWomen hairstylesBig Nose Women, hairstyles