søndag 1. februar 2009

Utfordring på en søndag

Fredagens utfordring fra Petunia var å komme seg ut i løpet av helgen, dokumentere det og legge resultatet ut på bloggen. Siden jeg liker å gå både turer og fotografere er dette en lett utfordring og jeg velger å ta turen idag, søndag. Overskyet og +1 grad. Utallige turforslag flyr gjennom hodet mitt men alle blir vraket i tur og orden. OK, da får jeg ta det på sparket. Først valg av bydel: Det blir Arna. Jeg kjører dit for å "se på mulighetene". Jeg har hørt at det skal være en fin traktorvei i området, men jeg blir litt rådvill når jeg nærmer meg for jeg er ikke kjent i det hele tatt. Plutselig ser jeg et par komme gående, turkledd og med ryggsekk. De ser veldig målbevisste ut der de går så jeg parkerer i en fart og "henger meg på" de to. Oppover gjennom villastrøket bærer det. ... og om litt er jeg midt i traktorveien. Det er ganske fint å gå, litt bratt stigning ....... men av sånt blir det utsikt.Det står et infoskilt langs veien og for meg som ikke har gått her før er det helt perfekt. Små navneskilt gjør at jeg blir enda bedre kjent. Om litt er jeg oppe ved snøgrensen. Jeg fortsetter et lite stykke til men tar så til vettet og stopper her. Selv om jeg har veldig lyst til å fortsette nøyer jeg meg med utsikten og finner fram termosen. Og så kan jeg sitte her og se langt etter alle som går videre. Neste gang, når nakken min er 100% leget skal jeg gå i samme retning. Da skal jeg ta med kart, lastet ned fra nettet. og bare GÅ på i motbakkene.
Og da er våren helt sikkert kommet for fullt. Tok du utfordringen til Petunia idag?
Som "premie" har jeg nå fått Petunias naTURaward. Tusen takk Petunia, den er kjempefin.

11 kommentarer:

Turid sa...

Flott tur Gawo!
Så artig at du lar oss som bor laaaangt unna få muligheter til å se litt sånn "der ingen skulle tru ..."
steder.
En fin søndags kveld til deg.

randi K design sa...

Saa nydelige bilder du tar, Gawo!!

Anne-Berit sa...

Å,du store min,for noen fine bilder du har tatt på turen din.For et fantastisk landskap du har gått i også,nydelig.
Ha en fin kveld!

ArneA sa...

Yes, I did, yesterday.
Takk for turen, godt at noen har varmegrader her i landet

Petunia sa...

Kjempebra Gawo!
Flott tur og flotte bilder. Jeg har ikke gått her før ,tror jeg. Ikke som jeg kans huske i alle fall.
Jeg har ikke vært tur i dag enda. Skal ut å jogge snart. Har jobbet i huset i hele dag. Snekret. Har bare hatt små pauser inne i mellom og tittet litt rund på de bloggene som har tatt utfordringen.
Men jeg var tur i går og får jeg tid i kveld, så skal jeg legge den ut. Her må det bare snekres når min bedre halvdel har ånden over seg, men jeg har kastet noen lange blikk etter PCen i hele ettermiddag.
Nå må jeg ned å holde et nytt stender. Snart er veggen inn til Bulle sitt rom kommet opp.
Snakkes:)

sologbolig sa...

Nydelige bilder som vanlig. Dette var nok ein fin tur. Her har huset vore fullt i helga, sønene med familie har vore heime. Kjekt og mykje liv og latter. No er dei reist att og huset er stille. Ha ein fin søndagskveld!

Som mine dager er sa...

Mange flotte bilder fra turen din. Ikke rart vi er glad i dette landet, vakkert som det er. Det er balsam til sjelen å kunne vandre i slike omgivelser. Man glemmer ALT og bare nyter.

Historien om høna og egget ... er historien om bloggbildet mitt (jeg må blogge den historien en dag). Bildet kom definivit før bloggen. Det ble malt av en fantastisk kvinne i 1989 og jeg var den stolte eier senere det året. Jeg har alltid vært glad i det bildet og det har betydd mye for meg. Da jeg startet bloggingen tok jeg bilde av bildet, og slik ble hun mitt alter ego ;-)

Ha en nydelig uke.

Klem fra Marit

Petunia sa...

Kom og hent "natTURmerke" inne hos meg som takk for innsatsen!

Line sa...

Så flott tur du har hatt!!
Nydelege bilder...

Tofo sa...

JA jeg tok også utfordringen til Petunia!
For en flott tur du tok! Og dine bilder er så fine, og måten du presenterer turen din på, GA meg lyst til å ta den samme en annen dag!!!
Takk for "turen"(tipset), bokstavlig talt..hehe;)

Anonym sa...

Den turen så bare herlig ut..
Fantastisk landskap..
Takk for bildene :0))
Awarden var fortjent!!