tirsdag 26. mai 2009

Høyt og lavt

Beklagelig vis er det stille på bloggen min, men midt i en MC sesong må det nødvendigvis bli slik. Vestlandet har kilometervis med nydelige veier som jeg svært gjerne vil kjøre og innimellom får jeg heldig vis tid til å gjøre akkurat det. I nydelig vær er det ren og skjær fornøyelse, ja nærmest balsam for sjelen å farte rundt slik. Flere steder har jeg besøkt før men det gjør ingen ting, det er stadig noe nytt å oppdage. Små perler - som et stille vann, omkranset av grønne lier og snøkledde topper med en vakker himmel som hvelver seg over.... ... ja da er det ikke bare meg som må stoppe opp og fotografere ......... slik at minnet kan vare "evige" og deles med flere. Hadde jeg hatt et koseskaft i tillegg til GoldWingen er jeg sikker på at jeg hadde dradd til "Bloksberg" forlengst. Da hadde jeg fløyet over de høyeste topper ... men nå nøyer jeg meg med å beundre toppene mens jeg venter på ferjen som skal ta meg over fjorden. Så da skjønner vel alle at jeg har nesten ikke tid til blogging.

19 kommentarer:

Berit T sa...

ÅÅÅ du store min så flott vi har det!!!! Blir like imponert av dette storslåtte landskapet hver gang.

Måtte smile da jeg såg "kostevaslen! Ja hva betydde de...? hatt en pause og ribbet bjørketrærne langs veien :o)

Til pinshelgen er det jo lovet nydelig varmt vær, så da drar du vel avgårde tenker jeg.

Ha en flott tur iallefall hvor du enn drar.

Lisemoren sa...

Du kan blogge igjen senere, man skal ikke sove bort sommernatten vet du, eller blogge bort sommerdagen. Her er det også litt opp og ned med bloggingen, for det er så mye kjekt å holde på med ute. Her er faktisk hagen blitt sørgelig forsømt i det siste, for tiden strekker ikke alltid til. Kjekt med litt livstegn på bloggen innimellom, bildene du viser i dag var jo nydelige. Artig med kosteskaftene. Likte godt det av deg (antar jeg)sett fra speilet. Den som har øynene med seg får jammen se og oppleve mye også, ser det ut til fra fotografiene dine.

Ha en god uke. Hilsen lisemoren : )

Petunia sa...

Å, når høsten kommer snikende rundt hushjørnet, så har du nok a tid til å blogge igjen. Da kan vi glede oss til du skal dele dine flotte bildene med oss.
De kosteskaftene... hva i all verden var det for noe da? Til utleie?
Ps. Det er vel en liten bit på fremsiden som skulle ha fått seg et strøk med beis? Det som ikke ble tatt sist? Øverst oppe under mønet?

Petunia sa...

Bare kom på det siden innlegget ditt heter "Høyt og lavt"!!!

Anne sa...

Å jøjje meg!!!
En kan sannerlig forstå at du sitter på den sykkelen og ikke forran pc`n ja. Ha det flott du min venn, men jeg maser og maser, vær nå forsiktig!!

*smask*

bikerted sa...

So that's where witches go for their holidays Gawo :o)

Great pictures, as always. One day we will be back......one day.

Turid sa...

Takk for ei flott "omvisning", hadde å valgt MC istedet for PC om valget var mitt.
Så mye flott natur i vårt vakre land- tenk så heldige vi er , som kan få se alt dette for at nettop DU deler det med oss-flotte bilder!
Go tur videre og .....kjør pent.

RuneE sa...

Du kan gå rett inn i reklamebransjen!

Anne-Berit sa...

Åja,jeg skjønner godt at du velger å farte rundt på biken din nå.Og du verden for et landskap du fyker rundt i,blir helt misunnelig her.
Så alle disse kostene,men ingen hekser i sikte,hehe.
Kos deg på turene dine du,men stopp å ta noen bilder som disse av og til da,så vi får se litt av alt set du ser.
Kos deg masse!Klem!

Wenche sa...

Flotte bilder! Var reine Norgesreklamen det der:) Men så vart eg litt nysgjerrig for eg syntest eg kjente igjen nokre bilder:) Har du kjørt langs Jølstravatnet og besøkt Sunnfjord museum?? Eg tok nokre bilder av sopelimar der for ei stund sidan. Uansett så var det flotte bilder.

sologbolig sa...

SOm eg sier: Vestlandet har utruleg natur å by på. Norge på sitt vakraste var det vel her i helga. Men idag pøsregner det......variasjon ?!!!! Ha ein fin dag.

Randi's Tanker sa...

Så flotte bilder. Vi bor i et vakkert land og jeg forstår godt at du benytter enhver anledning til å farte rundt!

Snart er det helg igjen...

Wenche sa...

Så kjekt at du tok lunsj på Sunnfjord museum. Neste gong må du gå Mostien. Det er ei lita sløyfe inne i skogen som er tilrettelagt og akkurat passe lang å gå. Der kan ein dessutan få masse informasjon dersom ein er i det hjørnet eller berre ta masse fine bilder.

Det som er så morsomt er at eg er nesten sikker på at eg har stått på same utkjørsel langs Jølstravatnet og tatt bilde nedover også:) Det var på ein måte eit kjent motiv *ler*
Men ta gjerne fleire turar opp igjen her. Eg synest her er flott nature, spesielt når det er fint ver:)

Kos deg på tur!

Ramme alvor sa...

Ja her var det flott!!! Men du må no berre le, der var mykje meir humor lagt ned i innlegget enn alvor ;) Oss vane tru..er me i tankeboksen att ..hehe

Marie sa...

Tusen takk for at eg vere med på tur i storslått natur :)

Fantastiske bilde :)

Anonym sa...

Kjempe fin blogg!!
Nydelige bilder, fine formuleringer.
Vi bor i den mest fantastiske landsdelen, jepp!
Synes du er flink til både å oppleve det, og å forevige det.
Beundrende hilsen meg med gips på fingrene :)

Tofo sa...

-"Å vestland, vestland, når eg ser deg slik...
Får lyst til å synge når jeg ser dine vakre bilder;
Norge er et vakkert land!

GundaM sa...

Herligheten, der var jo kosten min jo!!!!

Vakre bilder Gawo, og husk; kjør forsiktig;)))

Klemmmz

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風