mandag 6. juli 2009

Golden Gate Bridge

Når jeg er i San Francisco tar jeg selvfølgelig en tur ut for å kikke næremere på The Golden Gate. Hengebroen som er 2,7 km lang. Broen er verdenskjent og alle vil se den. Om sommeren er broen dessverre ofte innhyllet i tåke på grunn av varmen fra innlandet og kulden fra havet som møtes her, men det gjør den ikke mindre spennende for det. Det er lov å spasere over. Den ene siden er åpen for gående. Jeg var på en busstur og hadde ikke så god tid til å gå så langt. Noen bilder ble det jo tid til, broen er et yndet motiv. (sjekk bare her) Vi kjørte over til den andre siden og det ble et fotostopp der også. I den enden hadde tåken lettet litt. Da jeg stod der tenkte jeg "i morgen skal jeg kjøre over sammen med hele gjengen."
Nina etterlyste sykkelen. Her er den. Jeg fikk utlevert en perlemorshvit Harley og alle guttene missunte meg denne vakre doningen. Jeg kjørte den som om den skulle ha tilhørt en dronning. "flirer". Førstemann i rekken på 13 Harlyer var denne. Det var en fordel å legge seg tett bak førersykkelen. Ikke noe moro å forsvinne langt bak i rekken og miste synet av det norske flagget. Jeg hadde aldri funnet fram alene. Tror jeg......Dagen da vi kjørte ut av San Francisco kom med strålende sol og til ære for oss forsvant tåken.

7 kommentarer:

Wenche sa...

For ein herleg tur du er på! Så kjekt å oppleve USA frå sykkelen. Det er jo ein spesiel opplevelse. Godt å få litt turist attraksjonar også:) Kos deg vidare på tur og køyr forsiktig!

Dagrun sa...

Det så fantastisk flott ut, og litt tåke akkurat rundt den er bare en fotobonus. Sier som Wenche: Kjør forsiktig videre.

Anonym sa...

Den turen må være helt topp å være med på.Er nok helt fantastisk å se USA fra motorsykkelen på den måten.Og så gøy at dere er så mange som kjører sammen.Nydelige bilder både i det forrige innlegget og i dette siste.
Ha en fortsatt fin sommer.
Klem fra Anne-Berit.

9na sa...

Du så herlig... Sykkelen ser ut som en dronning verdig, og jeg får San Fransisco vibber ved å se bildene dine... Var der på kongress for litt mer enn et år siden og det er en fantastisk koselig by... ! Vil gjerne tilbake! Kos deg videre og ettersom alle andre sier "Kjør forsiktig" vil jeg bare si "Ha det gøy videre!"..

RuneE sa...

Der skulle jeg gjerne ha vært igjen - ser ut som dere har truffet broen slik den skal være. Kos dere videre!

PS Dersom du finner en gammeldags filmrull der, så er det min. Jeg mistet den i 1996...

Louise sa...

The third picture is amazing! When I visited that bridge (nearly 20 years ago), I couldn't see it. The first picture of yours reminded me of it then. It was so foggy we saw nothing!

randi K design sa...

Lenge siden jeg har vært her! For en gøyal tur du har vært på!