fredag 9. oktober 2009

Mysteriet

At over 100 damer sitter hver dag og venter på dagens bloggpost fra 9na for så og ta fatt med nål og tråd, saks og symaskin er et mysterie i seg selv. Men det alle damene holder på med er Jule-sy-mysteriet til kreative 9na. Utrolig mange flittige sydamer har meldt seg på og den ene etter den andre linker til bloggen hennes slik at jeg kan klikke meg inn og se hva de holder på med. Jeg er imponert. Hver dag gir 9na en ny oppgave og sydamene løser den litt forskjellig alle sammen. Det er spennende å kikke inn til HildeS og se hennes fargevalg og jeg har funnet fram til blogger som er helt ukjente for meg. Kanuttens Kaos f.eks. Ikke mye kaos der, hun er helt i rute. Og her fant jeg fram til Bodil som jeg aldri har besøkt før. Så dette er en fin mulighet til å oppdage spennende blogger.
...............................
Etter hvert som uken skrider fram nærmer løsningen på oppgaven seg og jeg får se det ferdige resultatet. Jeg har ikke tredd synålen selv eller meldt meg på men jeg er ivrig støttemedlem og kommer med heiarop fra sidelinjen. Og trenger noen et trøstens ord eller mangler en knappenål kommer jeg så fort jeg kan. Det er bare å sende et ord :-)Der var det visst en sydame som gikk surr i lappene og fargevalget. Jeg hiver meg på "Lillerø" og kjører så fort jeg kan. På tilbaketuren stikker jeg innom Petunia og hører om hun kan smeise sammen en vaffelrøre så et MCbud kan få seg en kaffekopp med noe godt attåt. Brummmmmmmm

12 kommentarer:

tubakk sa...

Tusen takk for støtten. Ja, du må vite at det ligger litt galskap i det å være en quilter, ser ut som du har skjønt det. Men det er helt fantastisk å ha en sånn altoppslukende hobby. Og så mange kjekke folk vi treffer underveis, og slett ikke alle har symaskin. Sist jeg reiste med fly traff jeg for eksempel to kjekke engelske hestetannleger!! Jada, de var akkurat det. Fant ut at det finnes en egen utdannelse til å bli det. Men det er ikke mange som har den utdannelsen, så derfor reiste de to rundt i Europa og reparerte tennene på hester. Fantastisk det også. Du spurte om Janome; det er et merke på en symaskin, på linje med Husqvarna, Singer og Bernina. Janome er det mange sydamer som har fordi der er mange spesialsømmer på. I tillegg har mange en av de andre også av forskjellige grunner. Håper du ble litt klokere nå, og så ønsker vi deg velkommen i klubben. Stikk gjerne innom bloggen på nytt for å se hva dette mysteriet blir til slutt.

Turid sa...

Morsom vri på "mysteriet".
God jakt videre!

9na sa...

Herlig Gawo, at du stiller opp for oss som sliter! Du er en knupp, og hahaha jammen er det ikke sant at man ikke har mere moro enn man det man lager seg selv... Og moro har vi, takk for at du er med med din drivende energi!

Sølvi's blog sa...

Takk for at du supporterer fra sidelinja. Har du noe å komme med til oss som venter UTÅLMODIG på neste runde også?

Bodil sa...

Takk for god mental støtte - og fortsatt god helg!

Klarafina sa...

Fint å vite at du kan svinge deg rundt å hjelpe med mysteriet dersom det skulle trenges. :)

Inger sa...

Så flott at du stiller opp. Det kan alltids være bruk for en hjelpende hånd av og til. Tar du med noen vafler når du stikker innom Petunia, de er sikkert knallgode. Ha ei fin helg, mens vi venter på neste oppgave.

Kanutten sa...

Takk for besøket, koselig du kom innom Kaoset! For det er nemlig det det er her om dagen, KAOS! Innimellom hyttebeising, pleing av en Romeo med vond rygg, jobb og venninnebesøk, så skal en jammen ha tid til Julemysterier også! ;) Men det er jo så moro, må bare.. Veldig bra innlegg du har, en god beskrivelse av galskapen som råder her om dagen!

God tur videre, og velkommen igjen!

Anonym sa...

Hei, jeg fant deg og din blogg. Det har vært en opplevelse i nesten en time nå. For en flott blogg og flotte turer med tilhørende bilder. Jeg bøyer meg i støvet!!
Er litt skrekkforelsket i store sykler. Kan godt tenke meg at det er en stor fryd å kjøre dem. Det sier ene sønnen min og. Han kjører Harley.

Petunia sa...

Det er dessverre tomt for vaffelrøre, men jeg har eplekake;)

Petunia sa...

Bildene i innlegget mitt er tatt i denne rekkefølgen:
1. Langevann (dalen inn nord fra Myrdalsvannet).
2.Ved Fantoft stavkirke
3. Nygårdsparken
4. Myrdalsvannet
5. og 6. Nygårdsparken
7. Stigavannet Totland
8. Myrdalen
9. Nygårdsparken
10. Totlandsfjellet
11. Nygårdsparken

Wenche sa...

Så kjekt at du stiller opp som mental støtte! Viktig at nokon gjer det også:-)