onsdag 27. oktober 2010

Kroken på døren

Snøen som falt i forrige uke satte en bråstopp for motorsykkelkjøringen min. Selv om været nå har skiftet over til regn og 10 varme grader må jeg bite i det sure eple og innrømme at sesongen er over. Det er kroken på døren for i år. I morgen kjører jeg Wingen på vinterlagring. Der skal den stå trygt plassert blandt sine frender til neste år. Godt bevart bak låste dører, slik at jeg ikke fristes til å ta en kjøretur før vi er godt ut i mars 2011. I mellomtiden skal jeg prøve og legge om kostholdet til et sunnere alternativ. 100% veimat høres fint ut men det er en lettvint løsning på middagen. Greit nok når MC kjøring er kjekkere enn å stå framfor grytene. Fra nå av blir det frukt og grønt som blir standard. 5 om dagen - minst!!
... i hvertfall om jeg hadde hatt egen hage.....

7 kommentarer:

Viola sa...

Se der ja, stengt dør.. Tiden som man ikke vil skal komme, kommer.. på en eller annen måte- alltid.. :/ Det er jo fristende med et kjappt slik et måltid ute noen ganger da.. Men sunn mat lar man ikke være pga at det IKKE er godt.. av og til er det bare så vanskelig å få fast food på sunn mat, men en ting jeg har helt dilla på er smoothies!! Både jeg og min sambo.. det er bare sååå godt!! Ja til billigere frukt og grønt, sier jeg!! :))

Flotte bilder!

Anne-Berit sa...

Du setter inn biken og vi har satt inn campingvogna for vinteren.Synd at sommersessongen skal gå så fort,mens vinteren snegler seg avsted til vi får tatt ut doningene igjen.Sunnere kosthold er vel noe vi alle skulle gått over til,hehe.Flotte bilder,både i dette innlegget og i innlegget under,selv om jeg ikke er glad i snø:)

RuneE sa...

jeg vet at du elsker MC'er og bildene dine av dem var bra, men for meg ble de dørene utrolig vakre i sin slitthet.

Kos deg på en forsinket plommeslang i Hardanger :-)

Randi's Tanker sa...

Det er på tide med vinterlagring nå ja! Så mange flotte bilder du viser oss i dag. Fikk lyst på plommer nå jeg...

Ha fortsatt en fin uke!

Anonym sa...

Fantastisk innlegg GAWO! Godt å se at kreativiteten blomstrer i mørke høstkvelder. Og husk,fem om dagen er fremdeles sunt!
Matglad gubbe

Turid sa...

Heldig vis var det "bare" to hjulingen som ble satt bak lås og slå - ikke du og bloggen.
Herlige dører du viser bilder av-har dilla på fine dører æ....veldig vanskelig å passere om æ får øye på ei gammel dør med sjel , slik som du viser her.
Kos deg med fem om dagen du!

9na sa...

Lykke til med kostendringen :) Og trist sesongen er over for i år men det er jo fint å glede seg til neste år da :)