mandag 4. oktober 2010

Lurer meg på kunst - kunsten lurer meg?

Det har blitt noen runder på GoldWingen til Os denne sesongen. Det er en grei kveldstur, enten for meg alene eller sammen med andre. Fint å stoppe for is og kaffe, der nede i solen ved sjøen. Da jeg satt der en kveld på benken og funderte over livet generelt fikk jeg plutselig øye på noe borte i bergveggen. Hva var det? Ikke så lett å se så jeg gikk litt nærmere for å kikke. (Ser du etter på bildet finner du det som fanget min interesse like under spørsmålstegnet.) Det var en jente...tror jeg... som lå der og slappet av. Hørte på musikk så det ut som.? Mulig jeg tok helt feil. Kanskje det var en som var med på Dei Internasjonale skulptursymposia på Os. Hun var dødstrøtt etter hard jobbing og hadde fortsatt hørselvern og vernebriller på. :-)Men hvem i all verden har laget denne skulpturen?
Jeg lurer på om det er Arne Mæland som har plassert dama si her. Hva tror du?

7 kommentarer:

Berit sa...

Den var da god kamuflert der i den grå steinen. Viser at du har øynene med deg når du la merke til den.
Men at det er Arne Mæland sitt verk... trodde han hadde et helt annen utrykk i sine figuerer, men han forandrer seg kanskje han også,
slik de flese kunstnere gjør.
Han har jo noen flotte i Etne. Deriblandt en jente som står henslengt oppetter en vegg, venter på ett eller annet. Du har sikkert sett henne når du kjører gjennom sentrum.
Vil gjerne har slikt vær igjen som du viser på bildet. I dag har det regnet så det ble den innsjøen på plenen, epletrærene kommer til å drukene visst dette fortsetter.

Ha en fin uke videre, på leit etter flere kunstverk kamuflert rundtom

Rune (Bildebloggen) sa...

Ikke om jeg vet hvem som kan ha laget denne, men veldig fin var den, og neimen ikke lett å få øye på der hun slapper av på fjellsiden :)

Ang bildet du nevner på i dag så er ikke det noen enkel oppgave, lettest å få utført peneste ved vannkanten tror jeg så man får opp følelsen av været med hjelp av havet. Skal ha det i bakhodet :)

Viola sa...

Hehe.. ikke om jeg vet.. Men spesiell var den! Hørtes godt med slike turer og kaffe og is. Jeg er blitt en skikkelig kakemoms den siste tiden.. akk.. hvordan skal dette gå.... ;)

RuneE sa...

Kanskje det er den ikke ukjente ordføreren på Os som har funnet seg en ny dame? Plassert her mens de venter på å få innredet sitt nye kultursenter. Eller det er en som jobbet der og har tatt seg en pause - for en stund?

ArneA sa...

I såfall er det en helt annet uttrykk i denne enn det han presenterer på hjemmesiden sin.
Må være en annen.

Marie sa...

Trur det må vere "the missing link" du har funne eg!

Ha ei strålande haustveke, håpar at godveret varer :)

Miranne sa...

Ser ut som ho har hale - ei hulder rett ut av berget? med headphones?