torsdag 30. desember 2010

Med kjærleik til Hardanger

Jeg simpelthen elsker å kjøre på to hjul i Hardanger, det er noe alle vet ( i hvertfall de som er faste følgere av bloggen min). Vinterstid er jo ikke dette mulig, men har jeg anledning tar jeg mer enn gjerne en tur pr. bil ... inn ... eller ut langs Hardangerfjorden. Sånn som i dag. På hjemvei fra julefeiring i Sogn benyttet jeg sjansen og la om ruten litt. Jeg blir aldri lei av Riksvei 7, uansett hvor smal den er. Vinterlig og vakkert. Det var sånn Hardanger viste seg for meg i dag. Jeg kjørte ut fjorden og fikk med meg et glimt av den synkende solen. Stoppet flere gangen, jeg måtte jo det, og stod bare og drømte meg bort. Jeg håper de setter pris på utsikten sin de som bor langs her.
Da solen forsvant kom tåken sigende og la seg som et teppe innover hele fjorden. Den "hjadla" seg" under fjelltoppene og bar bud om regn og ruskevær.
Jeg kjørte hjem og tok min egen "julepresang" med meg i hjertet.

7 kommentarer:

9na sa...

Åååå vakre bilder altså... Kos deg da og godt nytt år...

RuneE sa...

Du får frem Hardanger og skjønnheten der som få andre. Også når du bruker "fire hjul" ;-)

God Nytt År!

PS Takk for kommentaren - minste blenderåpning og mest mulig vidvinkel :-)

Stifinneren sa...

Vakre bilder du serverer GAWO. Hardanger er nydelig sommer som vinter, og du har virkelig klart å fange det her. Nydelig langs fjorden.

Jeg vil ønske deg en fin nyttårskveld og et riktig Godt Nytt År.

Takk for kommentarer og hyggelige hilsener i 2010.

ArneA sa...

Godt nytt år. Kommentarene vil komme her etterhvert også. Kanskje ser vi snart noen flotte strømmaster i din vakre natur.

GundaM sa...

Done... Og de vakreste ting er gratis ;)

Miamor sa...

..takk for hyggelig besøk på bloggen min..det var koselig..ha et godt nytt år på hjul og til fots.og både i Hardanger og ellers....miamor

Gry sa...

Jøss, kjører du rundt på 2 hjul på snødekte veier også? Men nydelige bilder. Jeg er fullstendig Hardangertullete også.