søndag 6. november 2011

Opp ned

November betyr tidlig vinter. Vanligvis. Men nå får jeg lyst til å sjøsette båten igjen. Ønsker alle som er innom en riktig god (varm) uke. :-)

9 kommentarer:

RuneE sa...

Der har du et konkurransebilde! Tåke, speilbilde, rød båt der den skal være, fine farger i forgrunnen etc etc - hiv deg på skriveren! :-)

PS Takk for veldig hyggelig kommentar. Det var en fin tur og du kjenner ham som var med. Han er med i Bekkalokket og fornavnet begynner på A :-)

Irene sa...

Å så vakkert! Enig ned RuneE :)

Vet dere har hatt noen flotte dager, mens vi her har mått tåle dagesvis med yr og tåke.

Ønsker deg en fin ny uke!

Irene

Marie sa...

Kan neppe bli meir perfekt enn dette!
Ubeskriveleg vakkert :)

Anne sa...

For et skue, så beroligende vakkert at det var en fryd bare å betrakte det via en pc skjerm gitt!! ALT stemte som Rune sier og den tåka er jo bare så fasinerende for oss med kamera da, ingen tvil heller om det.

Varm klem til deg en tidlig morgen :-)

GAWO sa...

Tusen takk for svært hyggelige tilbakemeldinger. Da har jeg gjort som dere sier og levert bilde inn til en konkurranse. Spørs hva juryen mener da.

Jeg ble så glad for de gode ordene fra dere at det inspirerte meg til å se etter flere motiver i naturen. Motivene er der men kunsten å få de riktig inn på fotobrikken er ikke så enkel.

Wenche sa...

Såå nydelig bilde, har vel kommentert nedover på alle bildene jeg har sett til nå jeg...for her var det mange fine bilder...så nå har jeg lagt meg til som følger ;0)

Per Ove sa...

Et utrolig flott bilde Gawo. Får håpe du når opp i konkurransen, gi et pip på evt link dersom det er lesere som skal bestemme.

God søndag:-)

Lola sa...

Vilken underbar bild! Den ger mig lugn!
MVH
Lola

Anonym sa...

ord ødelegger stemninga.. så jeg sier bare

VAKKERT !