fredag 25. november 2011

Mye spennende og himmelsk med MClivet

Spenningen i en god MC tur er mye mer enn selve kjøringen. Det er utrolig spennende å kjøre men det er så mye mer som følger med. Det å oppleve nye steder, se by og land, fjord og fjell, møte andre og slå av en prat, og for ikke å snakke om været. Været er alltid like spennende. Jeg vet aldri hva jeg har i vente på en langtur. Det å kjøre rett inn i full tåke og så plutselig komme ut av tåken og oppleve hvor fin naturen er rundt meg. Det er ren magi! Eller det å suse på langstrakte veier der markene lyser av årets grøde, og så plutselig se noe som egentlig ikke hører hjemme der. Sånn som det døde treet. Kanskje bonden ikke hadde hjerte til å ta det vakre treet ned? Hva vet jeg. Spennende er det. Når en lang dag er over er det godt og finne et kryp inn. Benke seg ute etter et velfortjent og fantastisk måltid og så bare nyyyyyyte resten av kvelden. Det er himmelsk å sitte i fred og ro og bare la natten sige på.
Kveldens spenning er å finne neste dags kjøreetappe. Og like før jeg køyer er planen lagt. Sånne opplevelser er himmelsk for meg. Ja for andre også, så i denne posten nytter jeg sjangsen og sender en hilsen til mine MCvenner Ma og Kj (som jeg møtte i USA) med ønske om god helg.


God helg kjære venner.

10 kommentarer:

Inge sa...

Super flotte billeder, specielt det første kan jeg rigtig godt lide. :-)

Marit sa...

Flotte bilder! God MC-tur og ta masse bilder som du kan dele :)

Gunsside sa...

Spennende bilder, ser ut som en flott tur
Ha en fin helg :)

Pysselfarmor sa...

Åh så vackert! Och vilken vacker MC-tur! Jag kör själv MC.

Ha en skön 1:a advent.

Anne sa...

Hælle dussan for noen bilder :-0 ditt første her var så enormt at jeg bli sittende å glo med haka langt ned på tastaturet jo. For en natur vi har, og huttetu tenkte jeg tenk om himmelen alltid var blå så sinnsykt kjedelig det hadde vært.

På en slk tur, klart en da kjenner voldsomt på friheten, en deilig følelse, en følelse av at nesten ingenting stopper en, en lever som i en liten drøm.

Varm klem til deg som viser GaWo :-)

Anonym sa...

Takk Gawo for flotte bilder.Men ennå mer for de gode tekstene! du har en formulerigsevne vi misunner deg.

Leonora sa...

Nydelige bilder! Ja mc-livet er vakkert og herlig :-) Her setter ryggen en stopper, men jeg mimrer tilbake til de gode tider :-)

Marianne sa...

Herlig! Et godt liv!
Helt fantastiske bilder!

RuneE sa...

Jeg begynner å skjønne at dette med MC-livet ikke bare er full guffe fra sted, men nytelsen av natur og livet rundt det hele. Men så er jo du en fremifra formidler av det hele også da :-)

PS Takk for kommentaren. Det ble nok ingen bilder av storm og springflod, men jeg hadde en god unnskyldning ...

Irene sa...

Jeg er sent ute, kjære deg ha meg unnskyldt :) Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet! Har en hjemmealenehelg og da blir det litt mer tid til bloggbesøk. Flotte bilder, jeg får rykninger i "gasshånda" nå! Jeg har tro på en fin MC-sesong til neste år, det er bare å få denne vinteren overstått! Kanskje vi treffes på veien også? Det hadde vært kult!

Ireneklemmer