onsdag 28. desember 2011

Vintervær

Noen dager før jul var det skikkelig vinterlig på mine trakter. Det ble vakkert som et julekort og håpet om hvit jul forsterket seg. Men tror du det holdt seg sånn? Neida. Mildværet satte inn, snøen smeltet og gråværet var et faktum. Og hvordan det gikk videre vet jo alle. "Dagmar" kom som en furie og overtok, viste seg fram som en sterk arg dame og skapte problemer for veldig mange. Da dama dro videre stod vi igjen med store ødeleggelser, ras og stengte veier. Jeg gikk over til å sjekke Yr.no flittig i håp om litt nytt (foto)vintervær. Men beskjeden var at jeg må kromme ryggen og gjøre meg klar for nye stormer. De skal komme på løpende bånd. Så da gjør jeg det, krommer ryggen .... og klok av skade bør det surres fast det som surres kan.

God romjul ønskes til hver og en.

7 kommentarer:

Viola sa...

Hehe ja-- det er best å surre fast det som surres fast kan! ;D

Stilige bilder, og det er synd at snøen som kom forsvant.. slik var det her også, ihvertfall første uka i desember.. Det blir så mørkt ute uten snøen.. Kanskje får vi masse på slutten av vinteren, når vi venter våren titte frem.. hvem vet..

Ha et riktig godt Nyttår! :)
Nyttårsklem! :)

Irene sa...

Syns det siste bildet er utrolig herlig. Snakk om å være parkert!

Huff, ja dere vestpå får virkelig kjenne på naturkreftene! "Kvinnfolket" feide over her også. Tok med seg noen strømledninger der jeg var og så vi satt mange timer med bare stearinlys. Selv om det var koselig, så var det godt at feilen ble rettet.

Håper du har en hyggelig romjul ... god fredda til deg!

Ireneklem

Rune (Bildebloggen) sa...

Godt nytt år :)

Røsslyng sa...

Godt nyttår til deg:) Kjekt du vil lenkja til bloggen, no fylgjer eg din! Artig å sjå bilete frå heimtraktene mine nedover her! Du må no bu i nærleiken kanskje? :)

Ida sa...

Du fikk knipset noen flotte bilder, så lenge det varte, i alle fall.
Fine smakebiter av vinter.
Ønsker deg et godt og innholdsrikt (FOTO)år! Kos deg i, og med alle dagene som ligger fremfor oss.

Randi's Tanker sa...

Vakre bilder, som alltid!

Takk for hilsen og godt nytt år til deg også! Jeg henger litt etter med 4 ukers ferie fra PC. Håper jeg snart tar meg inn igjen. Har flere hundre bilder fra ferien og bobler av bloggideer. Men denne uken må jeg nok bruke energien på betalt arbeid, så får bloggingen komme etterhvert.

Ønsker deg fortsatt en fin uke!

RuneE sa...

"Dama" gjorde jo noe bra - gav deg mange gode motiver :-) Den med det gule skiltet satt så det smalt.

Et "forsinket" Godt Nytt År til deg!