lørdag 7. januar 2012

I mangel av fotolys....

Godt nytt år.

Jeg har kommet igang med året, det er ikke det... men bloggingen kommer jeg visst ikke i gang med. Saken er den at jeg har ikke ideer eller inspirasjon eller fotolys eller motiver. Der er ikke den ting jeg mangler. Det er jo helst sånne motiver som dette jeg vil fotografere. Kjøre ut pr. GoldWing og ta bilder av det jeg ser rundt meg. Men så ender jeg altså opp ved kjøkkenbenken og fotograferer druknede tomater. Sånt er jo ingen ting å blogge om. Vel, dagslyset kommer jo tilbake litt etter litt og så snart jeg ser annet enn mørke og tunge regnskyer rundt meg er jeg her igjen.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Mangel av fotolys ga da nydelige bilder....til å glede oss til vår....jeg har mistet blogglysten på grunn av mangel av fotolys....og så må jeg gi FB litt skylden.
Takk for koselig nyttårshilsen hos meg:) Jeg ønsker deg et godt 2012 med gode mc-turer og godt vær:)
Klem til deg:)

Havfruen sa...

:-)

Anne-Berit sa...

Du verden så flott bilde du tok av den druknende tomaten da.Vel er det kjekt med godt utelys og fine sommerdager å ta bilder av,men dette ble jo reine kunstverket.Syns du skal ta flere sånne bilder jeg.Klem:)

RuneE sa...

Hva skal du med fotolys når du har en vask i nærheten? Nå blir det spennende å se hva du klarer å få til - du og vann pleier å bli bra saker :-)

Pluss i margen for ny header - motivet virket kjent :-)

PS Tusen takk for koselig kommentar!!! Jeg skal gjøre mitt beste ...

Irene sa...

Herlighet, jente! Hva skal du med fotolys! Kreativ er du som setter i gang med å fotografere druknede tomater! Sjøl har jeg vær nærmest innelåst den siste tida, mye jobb og så en forkjølelse. Kreativiteten og lysten har overhodet ikke vært tilstede. Men jeg får jo et dytt når jeg ser druknede tomater, haha!

Ireneklem

9na sa...

Druknede tomater! Du store min!