søndag 5. august 2012

Pause(r)

 Det ble putselig en lang bloggpause her hos meg og det kan godt hende at det blir flere framover. Sommeren, selv i regnvær, skal nytes og da nytter det ikke å sitte for lenge ved PCen. Kaffapauser ute i det fri har det blitt mange av i sommer, men fra i morgen av blir kaffepausene innomhus. Jobben kaller.

5 kommentarer:

Irene sa...

Godt med pauser ... kos deg! Jeg har ikke hatt vett til å ligge unna, hehe. Jeg har postet en del innlegg i sommer, men er ikke så flink på bloggrunder. Men sånn må det bare bli. Sommeren er prioritert!

Jobb på meg i morgen også, etter en uke fri. Har en igjen som jeg skal spare til høsten. Vi får brette opp "erma og trå tell i morra" .... det blir sikkert en fin uke lell!

Klemmer fra Irene

RuneE sa...

Slik er livet - er ikke kaffepausene ute, så blir de inne :-)

Likte plasseringen av koppen!

Ida sa...

Hei!
Håper at du har det bra i
hverdagene også,
og at du koser deg med kaffepausene og gjøremålene i løpet av arbeidsdagen. (:

Delfinen befinner seg rundt Algrøy, Langøy, Lokøy, Syltøy og Møvik for tiden. Du kan se den både fra båt og fra land. Kaien på Møvik er et egnet sted for dette.
Den er ofte der borte og leker. Mellom båtene.

Ta turen.
Det er en fantastisk opplevelse!

God onsdag!

Anne sa...

Så godt du har evnen til RELAX :-) vært der jeg også og vært uten både tastatur her og der i lang tid. Det underlige er at en savner det ikke heller når det har gått en stund, og etterhvert kjenner en av det blir litt et tiltak før en kommer helt igang igjen med både bilder og blogg :-) men så er det nå litt kjekt å da, samle minnene sine en plass.

Ferien snar tover her også for denne gang. Nå bare litt rolig avslapping i heimen før en atter trør i en sykehuskorridor. Men neimenn om det er over fordi!!! vi har jo helger, ettermiddager og en lang fin høst fremfor oss vel. For høsten bare MÅ jo bli fin nå som sommeren har vært litt sånn bob-bob værmessig.

Varm klem herfra, og hils ja, hils!!

Turid sa...

Nyt kaffepausen(e) du koselig å være med på tur er det.