søndag 10. mars 2013

Livarden

Dette har vært en topp helg. Eller la meg kalle det Topphelg.
Jeg tok skistavene fatt og staket meg opp på topp etter topp. Lørdag falt valget på Livarden. 683 moh. Det er ikke så ofte jeg er der vinterstid men nå er føre knallhardt og det er supert å gå uten ski.
På veien oppover er det mange varder. I alle fasonger og størrelser.
Den flotteste er kanskje denne? Kan kanskje ikkke kalle det en varde, men et fint merke på veien er det.
 På toppen er varden kjempestor. Det er lagt ut bok i postboksen slik at jeg kan skrive meg inn, og to personer hadde allerede vært der før meg.  Å gå til Livarden er både passe langt og passe bratt. Og samtidig får jeg høyfjellsfølelse.
 Jeg elsker dette fjellet.
Og faktisk vet jeg om flere som også gjør det. :-) På returen snur jeg meg for å ta et oversiktsbilde av varden og da ser jeg to stk som elsker mer enn bare fjellturen.

3 kommentarer:

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Det så faktisk ut som det var fra høyfjellet....jeg sier bare " for en natur vi har her i Norge"

En vakker tur Gawo....trodde først det var bilde av deg på det siste:)))))

Ha en herlige herlige uke:))))

Anonym sa...

Dette var jammen litt av en biledserie. Der kunne jeg tenkt meg å gå!

Anne sa...

ÅÅÅ jeg bare elsker vardene dine du vet!! og jammen var dette noen fine eksempler å ja :-) skjekk det ene spisse der dam tøff.

Blir dårlig med skitur på meg denne påska, med knekt kragebein funker ikke sluldra sammen med skistaver desverre, åsså jeg som digger å gå på ski på dager som du har hatt her, men... godt å bli bra igjen også før en drar avgårde så skaden ikke blir større enn den er.

Har harr finvær dere også ser jeg, så fint her også denne helga, men nå laver snlen ned igjen du, uavbrutt har vært siden i formiddag.

Fin uke til deg vennen, å du!! ikke engang tenk på å ta ut sykkelen riktig ennå, he he