torsdag 6. desember 2007

Tid til litt av hvert

Jeg bruker mye tid på MC-kjøringen så når sesongen er over får jeg plutselig tid til litt av hvert. Tid til andre hobbier. Jeg liker jo godt å gå tur, men når det er mørkt og kaldt og kvelden er der er det trivelig og kose seg hjemme. Og nye ting er det alltid spennende å gå i gang med. Sånn som å lære og spille gitar.... ... eller klunke på piano. Jeg øver og øver og synes det er heller vanskelig. Noter kan jeg heller ikke, og sangen hører helst hjemme i dusjen. Jeg liker former og farger så akvarellmaling prøver jeg meg også famlende fram på. Med varierende resultat. Så i ønsker jeg meg et kurs i julepresang. Hva er dine fritidssysler??

10 kommentarer:

Pernille sa...

Så flink du er. Ååå gitaren har jeg ikke hatt framme på mange år. Piano har jeg veldig lyst til å prøve en gang;) Mine fritidsysler er å trene ned min elskede hund, photoshop (men får det ikke til), fjellturer og fotografering. No skal jeg begynne med baking til jul: Sukk;)

Ida sa...

Flotte hobbyer dette Gawo.
Jeg har alltid drømt om å kunne spille piano...
Men, vet ikke om mine små, små fingre egner seg til det. Hehe.
Akvarellen di er flott. Herlige farger.
Det hadde helt sikkert vært gøy med ett kurs.
Man lærer jo teknikker osv.
Men, frie sjeler kan også male etter egne ønsker og fantasi. ;)
Kos deg videre i all kreativiteten. :)

Akkuart nå lager jeg julepynt. Alt mulig. Diverse pynt og kranser.

Fin fin fredag til deg! :)

RuneE sa...

Jeg ser i alle fall at du har et øye for det kunstneriske! Bildet ditt av tangentene, med akkurat den "rette" vinkelen, var virkelig etter min smak.

Jeg spilte fiolin en gang i "steinalderen", men dessverre sluttet jeg. Ikke mye å gjøre med det nå. Sukk.

Sa får man heller holde seg til foto og video og sådanne ting. Tegning og maling er det andre i familien som er flinkere til.

Anonym sa...

Wonderful captures.

Vaggelis

Petunia sa...

Jeg var god på blokkfløyte en gang på 70 tallet...(nå følte jeg meg gammel nå) Hadde konsert (et par sanger) sammen med frøken i Birkeland kirke på julegudstjeneste. Jeg synger ikke i dusjen en gang... bare når jeg er alene i bilen. Der kan ingen høre meg - i dusjen kan de... Kunne godt tenke meg å lære å male akvareller.. Ellers går 98% av tiden med til unger, hund og hus 1% til data og blogging og 1% til håndarbeide. Skulle ønske der var motsatt.... 2% husarbeid og sånne pålagte ting...hehe!
Snakkes!

Anemone sa...

Å du er av den musikalske typen :-) ja...
Jeg klarer så vidt å sette på en cd jeg da, lenger rekker ikke mine musikalske evner. Bare ører...

Og min fritidssysle for tiden er nok denne knivspikkingen da, som eneste høne blant masse mannfolk i alle aldre :-))) fint det. Og greit å være i et miljø der det ikke snakkes sykehus hele tiden. Det er avslapning for meg, i tillegg til å nyte guds frie natur.

Nydelig akvarell du har malt, ser du har draget som vi sier her oppe.
Kunne kanskje ha vært noe for meg også det..., men trenger kanskje ikke så mye tålmod ? for det er det litt lite av i denne kroppen.

Takk for at vi fikk væære med deg på tur. Jeg fikk sett nok en varde, så dagen min er reddet !!!
Takk så mye for det bilde.

klem herfra.

Sandy Carlson sa...

Wonderful, sensuous images!

Anonym sa...

Jeg fikk litt lengsel nå... jeg spilte jo så mye gitar i min ungdom (og barndom!) men jeg har ikek gitar lenger, og fingrene blir såre av tanken... men det var gøy! det var det :)

ArneA sa...

Painting is a great hobby but do not combine singing in the shower with painting in watercolors.
If any interest take a tour in my painting gallery:
Arne´s Paintings 2002-2007

Muffin sa...

Om du nå ikke spiller så bra så tar du i det minste flotte bilder av instrumentene dine :) Har vel noe av de samme fritidssyslene som deg tenker jeg. Og så bruker jeg mye tid med hunden... turene mine går vel heller i fjæra enn på fjellet, og gitarspillet mitt og pianomusikken holdes strengt innenfor husets fire vegger :) artig er det lell!