lørdag 26. januar 2008

Jæren

Det er på tide med en ny utflukt. Det er altfor lenge siden sist vi var ute og fartet. I dag vil jeg invitere deg med til Jæren. Har du vært der? Om ikke så er det vel verdt et besøk. Vi drar nedover pr. MC så klart, men du skal slippe å sitte bakpå hele dagen. Det blir en fin stopp på ferjen slik at vi får oss en god prat og kan bli litt bedre kjent. Og så er det mange andre som skal samme vei. Vi slår gjerne av en prat med de også. Når vi så har kjørt lengre enn langt er vi på Jæren og sånn ser det ut der. Vakkert ikke sant. Lange strake veier så langt øye rekker. Litt vind må vi tåle for sånn er det ofte her nede. Men hold deg fast så går det så bra så. En tur ut mot havet skal det også bli. Jeg har funnet en sti så bare heng med. Her kan vi kjenne sjøluften slå imot oss. Vi må få med oss sjøsprøyt, havluft og de fine sandstrendene. Sand mellom tærne er ikke jeg vant med der jeg bor så dette vil jeg nyte. Av med sko og strømper. Jeg tror sannelig vi er nådt til å dra tilbake hit når sommeren kommer og varmen er tilbake. Du har vel ikke noe imot å forlenge turen litt?? Jeg har nemlig tenkt å slå ut håret i Stavanger.

13 kommentarer:

Marie sa...

Nydelege bilete frå Jæren! Eg har fleire kusiner og ein fetter der. Eg får ein god fridomsfølelse når eg er der, det er så fantastisk ope og fritt. Og nesten alltid blåsande, men vil ein ha utsyn må ein tåle litt vind!

I Stavanger må du gjerne slå ut håret. Fin by!

God helg :)

Pernille sa...

Takk for en flott tur med deg på Jæren. Har vært der en gang i mitt liv, men denne turen var jo mye koseligere. Har ikke noe i mot å sitte bakpå til deg! Sitter gjerne bakpå hele dagen om så det var:) Vakre bilder denne gangen også!
Ha en koselig helg:)

HildeS. sa...

På Jæren er det flott, vidstrakte marker og flotte strender, og så alle steingardane da:)
I stavanger bur eldste datter mi, og begge søstrene til mannen, så der er me avogtil, eigentleg altfor sjelden, fordi Stavanger er ein fantastisk koseleg by:)
Takk for turen, og eg er gjerne med på fleire, gamal eksosrype som eg er!!!

Virtuella sa...

Flotte bilder.
Om du slår ut håret i Stavanger en gang må du si fra!

ArneA sa...

Vi har lenge snakket om å reise til Jæren. Det er mer aktuelt nå etter prøveturen med deg
Har heller ikke vært i Stavanger uten på korte møter med retur samme kveld.
Anbefalinger ønskes.

Lene sa...

Så utrolig koselig å få være med deg på denne turen. Hehe, jeg kunne søren meg kjenne deilig, myk sand mellom tærne og vind i håret :)

Vi elsker å farte langs veiene, men da på fire hjul. Tror jammen Jæren blir et av målene når vi nærmer oss vår og sommer :)

Tusen takk for turen - og ha en strålende søndag :)

Ida sa...

Takk for fin tur! :)
Har aldri vært på Jæren, men ser jo at det så absolutt er vel verdt ett besøk. Flotte bilder.
Stavanger er en fin by! Man kan slå ut håret der ja! ;)
God søndag til deg.

Muffin sa...

Takk for turen! Du tar veldig fine bilder. Jeg gleder meg til neste tur.... Håper du får en fin uke!

Koselig koselig sa...

Det er så fint på Jæren, ja har vært der for mange år siden. Ble helt fascinert av de flotte sandstrendene der. Flott område :)
Stavanger er en veldig trivelig by synes jeg :)
Drar veldig gjerne tilbake! Takk for fine bilder du viser fram :)

Petunia sa...

Herlig:D

RuneE sa...

Du har jammen hatt det travelt i helgen - frem og tilbake til Jæren!

Tusen takk for turen nydelige bilder og store gleder for oss bakpå. Dette må du gjøre oftere.

Savnet bare Steppenwolf...

randi K design sa...

Du kan det med aa skape hjemlengsel...
Jeg er fra Egersund vet du, og har badet mange ganger paa de skjoenne strendene...
Neste gang maa du kjoere de ekstra milene dit..
Hadde du det kjekt med utslaatt haar i Stavanger?

Turid sa...

Takk for turen , hærlig! Æ hang på helt til Stavanger, skulle så gjerne ha truffet barndomsvenninna mi der, som har gjordt søring av sæ.Men du svinge vel innom ho , om æ ber om det neste gang......
Så flotte bilder og turer du tar oss med på, tv kan ikke erstatte dette! Stå på- ei flott uke ønskes deg! Stikk gjerne innom på middag hos mæ , om du svinge denne veien!