fredag 4. januar 2008

Ønsker som går i oppfyllelse

Til jul hadde jeg ingen spesielle ønsker på min liste til julenisse, men jeg fikk mye fint likevel og mange gaver som jeg ble veldig glad for. Men jeg kjenner en som hadde et kjempeønske på sin liste og helt utolig nok så fikk han det oppfylt. Han ønsket seg en splitter ny Gold Wing 1800. Julerød og lekker skulle den være, og tenk, nissen hadde den med i sekken sin i år. Bare se her: Julepapiret er akkurat flerret av og her står vidunderet i all sin prakt. Lekkert? Jeg synes så klart at finere sykkel finnes ikke! Og nå kan jeg knapt vente til veiene er fri for salt og gradestokken har krøptet over pluss 4. Da er jeg "on the road again" Men heldigvis, ventetiden er ikke så lang nå som vi har kommet til januar. Solen har "snudd" og det er fullt mulig og starte nedtellingen til den dagen da jeg tar sykkel ut fra vinterlagring. Og da er jeg ganke så sikker på at jeg har selskap av han som ønsket seg sykkel til jul. Om han klarer å holde følge da! ( de to siste fotos er lånt fra nettet)

14 kommentarer:

Pernille sa...

Rød Gold Wing er helt klart min favoritt også. Åååå så misunnelig jeg er no!!! ha en flott helg:)

RuneE sa...

God tur!!!

Anemone sa...

WwÆæææ....noen må ha en rik onkel i Amerika...

Jeg kan dog slettes ikke "sykle", men den hadde gjort seg i gården her den der ja. Vakker var den !!

Anonym sa...

Det var trolig samme nisse som kom til meg, for han hadde ikke særlig mer plass i sekken etter at han hadde puttet oppi denne "sykkelen"!

Måtte dere få mange flotte turer, for en maskin.

Ida sa...

Du verden.
Jeg som er sluttet å skrive ønskeliste..... ;)
Skal begynne på en nå, slik at den blir ferdig til jul. Hehe.
En flott sykkel!
Det ser til og med jeg, som uinnvidd.
Dere får telle ned sammen og glede dere! :)
God lørdag så lenge.

Lillefix sa...

Fy søren! Noen har vært snillere i fjor enn andre, tror jeg. Eller så har jeg feil ønsker til jul. Jeg fikk akkurat det jeg ville ha, men hadde jeg visst at man kunne ønske seg en sånn, så hadde jeg selvfølgelig satt den opp på lista mi, jeg også!

Godt Nytt år, GAWO! Her er det mer føre for skiene nissen hadde med til meg enn til lekre tohjulinger akkurat nå, så jeg bør vel bare takke nissen, jeg også :-D

Petunia sa...

Hvor snill må man være i løpet av året for at man skal få et slikt eller lignende ønske oppfylt? Jeg har ønsket meg en nyere bil i flere år, men jeg må være ufattelig slem, for her blir ingen bønner hørt.

Pernille sa...

Sykkel har alltid stått på ønskelisten min:) Men fikk ikke kjøre opp av legen. Så jeg håper gubben kjøper ny sykkel igjen. Da kan jeg nyte å være eksosrype:)Hi hi

Berit sa...

Rålekker kaller man vel en slik doning. jeg har også kjørt sykkel i min grønne ungdom, kan du tenke deg det??? Lånte pappa sin modped, og en stor sykkel av bror til en venninne. Synte det var veldig kjekt den gan, men har ikke på noen måte holdt det ved like.

Du var innom og la en kommentar hos meg, og vil du være med på utfordringen sender du meg kanskje adressen din på mail til meg;
mag-tjo@online.no
Ha en god helg.

Landliv sa...

Wow!!! Tenker dere har startet nedtellingen til føret blir bedre nå ja! Godt nytt år til deg! :-)

Turid sa...

Godt nytt år til deg!
Tenker dere teller dager nå til julegaven kan testes.
Håper på mange fine bilder fra turene deres.
Fine bilder du viste på de to forrige innleggene, har ikke vært mye blogging på mæ i jula, men nå blir det!
Ser frem til et nytt bloggår og mange fine turer med deg!

HildeS. sa...

Heldig er han som fekk så flott julegåve:)
Håpar de får mange flotte turar når det vårast litt:)
Ha ei fin veke.

Anonym sa...

Slik er det når en kjenner nissen.(Eller er nisse selv). For gaven var til meg! og gjett om jeg gleder meg til å komme på veien. Og er jeg heldig får jeg GAWO med som førstekjører.
GoldWingnissen

Anonym sa...

Å for ein flott sykkel. Du må gratulera GoldWingnissen med ny sykkel.Kjempetøff.
Håpar de får mange fine turar i år og. Velkomen på besøk.....