torsdag 10. januar 2008

Priser - gaver - broer

Idag ble jeg den glade mottaker av "You make my day award". En hyggelig pris å få. Jeg har fått prisen både av Marie, Ida og Rune. De er blant mine bloggvenner og jeg titter innom bloggene deres så ofte jeg kan. For meg ble dette et tegn på at blogging skaper vennskap. Jeg har vært så heldig og fått en lignende en gang før. Og jeg har flere tegn å vise til. Se bare her: Denne søte nissejenten ventet på meg da jeg kom hjem fra juleferie. Hun er en gave fra Petunia og sammen med jenten var det et nydelig håndlaget kort. Jeg syntes at det var noe kjent med det kortet. Og etter å ha tenkt meg litt om kom jeg på hvor jeg hadde sett den stilen før. For tenk- det var en annen blogger som hadde laget det. Kikker Maranne innom hos meg så er jeg sikker på at hun kjenner kortet igjen. Jeg gir den fine prisen jeg har fått idag videre til de begge to! Ja blogging er å skape en bro. En bro til vennskap. Både Arne og Rune har snakket om broer i sine blogger tidligere. Og her kommer et lite bro-bidrag fra meg: Dette fine bilde har jeg fått av en kjær MC venninne som var med på fjorårets MC turen til Helgelandskysten. Da fotograferte hun Helgelandsbroen mens jeg kjørte over. Har du en bro du vil vise fram??

8 kommentarer:

chatrine sa...

Gratulerer så masse med Award! Så koselig, og det har du godt fortjent! For noen fantastiske bilder du har i din blogg!!!
Å jeg skulle ønske jeg var et sånt friluftsmenneske...men jeg er det ikke... Har alle unskyldninger for å trø foten ut døra. Uff håper jeg klarer å forandre dette i løpet av det nye årst:)
Jeg ønsker deg et supert nytt år!
Og jeg kommer snart tilbake! ( så får jeg litt frisk luft, jeg også;)
Takk for en skjønn blogg GAWO!
Klem fra chatrine:)

RuneE sa...

Takk for broen, GAWO! Jeg skal ta runde på harddisken ved anledning og se om jeg ikke finner en fin bro til deg :-)

Berit sa...

En award fra meg også!!!
Klem

Lillefix sa...

Grattis med pris og flott gave fra Petunia!
Ble sitternde her med litt sånn skjegget-i-postkassa-feeling. Joda, jeg har en bro. Jeg har opptil flere. Men det har da aldri falt meg inn å ta bilde av dem. Det er bare sånne boer jeg har et forhold til på et eller annet vis. OK, mulig jeg er litt sær, men broer er landemerker i hukommelsen min. En av dem er broen over Haglsundet. Høy og nesten ltt skummel å kjøre over, og flott å fiske under. Og sinnssykt kjedelig å sitte i kø på fra Knarviksiden før de fjernet bommen over Nordhordlandsbroen. Men den er det nok lettere for deg å få tatt bilde av enn for meg. Jeg ser den nok ikke før til påske. PSST Under Haglsundsbroen kan man få den kule, rare fisken taggmakrell på kroken :-D

Pernille's ting og tang sa...

God helg til deg! Ja denne broen kjenner jeg godt!!!!! Det ligger en overraskelse til deg på bloggen min:)

Petunia sa...

Takk for awarden! Kjekt at du tenkte på meg:)
Og det blir laget broer mellom folk:)

Ida sa...

Vel fortjent! :)
Rune viser frem "vår" felles bro. For meg også.... ;)
God helg til deg Gawo! :)

ArneA sa...

Vel hjemme etter Ålesundstur
Brotipsene er besøkt og Helgelandsbroen må da være en av landets mest spektakulære.
Bilder fra Jugendbyen følger til uken