tirsdag 8. desember 2009

Luke åtte - Ikke bare kjøring

Jeg fortsetter med min lille adventskalender. Har hoppet over noen luker, men nå er jeg her igjen. Luke 8 åpnes her:
For meg handler det å kjøre motorsykkel om så mye mer enn bare kjøringen. Jeg farter rundt i Norge og opplever vakker natur og får sett steder jeg ellers aldri hadde reist til. Med på kjøpet får jeg små og store glimt av likt og ulikt. Gamle hus kjører jeg saaaakte forbi. Og finner jeg et museum stopper jeg gjerne og titter litt.Og ser jeg et sjarmerende tun kan jeg finne på og ta en fotostopp like utenfor stuevinduet. Jo, det er sant at det er mye rart og spennende å se langs veien. Det kan du stole på!!

9 kommentarer:

Anne sa...

Å hælle dussan!! fant jo den perfekte sykkelen til meg også du, he he... matcer ikke deg i fart kanskje men... stil... ja det hadde den.
Utrolig mye rart å se langs landeveien ja, både rart og pent det i grunn. Og heldigvis har jeg deg som venn, som kan fange noe av det i ditt kamera og vise det her!!

Kveldsklem.

Wenche sa...

Spennande med turar langs vegen, du ser så utruleg masse rart, vakkert og spannande:-) Flotte bilder som gir gode mimreopplevingar. Eg kan mange gode historier om dei blå stolane, men trur kanskje ikkje vi tar dei no *ler* Viss du kjem på desse kantar igjen kan eg fortelje deg dei då over ein kaffekopp:-)

Anonym sa...

Dette er en trivelig adventskalender. Den gir en god Norge idag følelse og er riktig en vekker til å se alt det interesante langs veiene våre. Og du er utrolig god til å se!! Takk skal du ha.

Farende fant

Marie sa...

Ja det er mangt å sjå langs vegen :)
Kjekt at du tar oss andre med på desse flotte turane dine. Det einaste me manglar er vind i håret og regn og sol i fjeset(i den grad vinden og regn og sola kjem inn under hjelm og visir) :)))

9na sa...

Du det var lurt, å bare hoppe over uten noe samvittighetstull, det var smartere enn å skulle ta igjen liksom... (Kalenderluker mener jeg).

Hilde S. sa...

Nydelege og spanande bilete du viser.
Men kor er dette fra?
Det ser litt kjent ut, men eg er ikkje sikker.
Gler meg til neste luke.
Smil H

Turid sa...

Det er en herlig julekalender du har-så mange spennnende luker å åpne!

GAWO sa...

Så kjekt at dere liker julekalenderen min. Ikke alltid jeg har en luke men pytt pytt.

Hilde: det første bilde er fra Vik i Sogn. Kunsten fant jeg i Eidfjord og de blå stolene stod ved museet like etter Førde. Tror vi må be Wenshe om å fortelle hisotiene om de. :-)

9na sa...

Heia! Takk for koselig kommentar om lukkekantene... Du er inne på noe der med når du snakker om stoff i stedet for bendelbånd etc, du er ganske nær... Men så var du jo ivrig sjåfør i julemysteriet, og da drypte det sikkert litt kunnskap på deg, det ble sikkert litt søm-prat med de andre damene, da, når du kjørte stoff og tråd og trøstet og sånn...