tirsdag 1. desember 2009

Første luke

Adventskalender har jeg ikke i år. Må nesten si dessverre. Så til trøst vil jeg ha en post her på bloggen, om ikke hver dag så i hvertfall så ofte jeg rekker. "Luken" skal være et bilde, en historie, ja rett ut sagt et minne fra årets MC sesong. Det er snop for meg. :-) Lukene blir nok mest for meg og mine MCvenner ...... så trives du ikke her hopper du fort videre til neste blogg . Men om du er en smule nysgjerrig kan jeg fortelle at dette bilde er fra "Hardanger rundt turen" som jeg arrangerte for GoldWing klubben 10 mai. Desverre ble det drittvær - og dermed få deltagere. Men tur ble det! Til og med en svært fin tur for de 2 som drog :-) Første stopp og leggstrekk var like ette Eikelandsosen. Da kom fotoapparatene fram !!

6 kommentarer:

9na sa...

Ååå så fint og grønt da... Velkommen til julekalender hos meg, da... Med yndlingsjulemusikken og kanskje noen filmsnutter...

Berit T sa...

Herlige Hardanger uansett vær!
Synd dere ble så få, men det blir vel nye turer tenker jeg når våren kommer.

Anonym sa...

Så kjekt med adventskalender! kommer til å glede meg til hver dag. Det kribler allerede i høyrehanda for å gi gass for neste sesong. BRAVO GAWO!!

Kubikksjarmør

RuneE sa...

Hardanger er fint uansett vær og føre. Håper det var vanntette kamera!
:-)

Petunia sa...

Dette er rett før Eikelandsosen eller rett etter - alt etter hvilken vei du kommer. På andre siden av vannet ligger Skjelbreid der Liv Grethe kommer fra...
Eller er jeg helt på jordet??

Petunia sa...

Haha!!! Jeg leste teksen først nå fordi jeg ble så opptatt av bildet!! Og jeg kjente meg igjen!! Her har jeg kjørt mange ganger, så det skulle bare mangle.