søndag 7. februar 2010

Jeg kom meg ut

Etter oppfordring både fra Petunia og DNT var det bare en ting å gjøre i dag. Komme meg ut!! Egentlig så var jeg kjempeklar for utelivet allerede i går. Tok en liten skitur på ettermiddagen for å teste formen og der og da bestemte jeg meg - søndagen skulle det bli ny skitur. Så i dag lå jeg liksom i startgropa og kom meg avgårde ganske så tidlig. Jeg har gode venner som alltid er klar for en tur og stiller på kort varsel. Vi fikk en fantastisk dag sammen. Nydelig føre og godt med plass i de preparerte løypene. Utpå dagen oppdaget tydeligvis Bergenseren at været var strålende og fant fram skiene. Eller kanskje de hadde lest Petunia sin blogg og gjorde som meg. Kom seg ut!! I hvertfall ble det fort fullt og med så mye folk i løypene var det bare en ting å gjøre.
Lage sin egen løype. Det ble en kjempefin tur!
Nesten en liten smak av påske :-).

7 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Flotte naturbilder og ekte skiglede. Det gir overskudd og glede å være i naturen. Vi har fått smake været i sludd og frisk bris hos venner i dag. Det var deilig ;-)

Når det gjelder StyleRoom er det også meningen å kunne vise FØR bilder, nettopp fordi man ber om råd for hva man skal gjøre. Man ønsker å pusse opp, men er usikker på hva som blir fint. Så får du mange gode råd, da vettu ;-)

Jeg må takke deg for alle utrolig herlige kommentarer. Du har rørt meg til tårer noen ganger med ordene dine. Jeg er litt slappis selv med å besøke andre, men det kommer seg nok.

Ha en fin ny uke så høres vi.

Klem fra Marit

Anne sa...

Å så feiende flott! nesten sånn påskestemning her inne, bare appelsinen som mangler jo.

Petunia oppfordret jo oss alle i går, og ja, jeg hadde mine ski klar jeg også til årets første skitur. Regn i går og delvis sludd i dag. Nei, sa vi, vi går på tur og ser..., men en kunne godt tatt medseg de skiene vet du, for været ble jo faktisk ganske så bra mellom snøskurene. Hovedsaken er jo at en får vært litt ut i frisk luft da i grunn :-) og det fikk vi, i bøtter og spann.

Håper du har gode dager, ut på ski, og da er vel alle bein grodd godt sammen igjen og dame helt 100 regner jeg med??

Fin ukestart til deg i alle fall, nyt hver en dag!!

Bluggi buggi blogg sa...

Fikk nyte en god skitur i dag jeg også. Det var nok flere i løypen i dag enn i går. Da snødde det, men det var deilig likevel.
Ja du hadde rett. Det er oppe ved Blåmannen den masten er, men nei jeg ventet ikke. Det var rett plass til rett tid :)
Trude :)

RuneE sa...

Gratulerer med fin tur! Du viser en imponerende sprekhet (og fin fotografering)

Anonym sa...

Herlig med vinter, snø, og ikke minst skitur i flott vær! Herlige bilder - særlig av den ivrige hunden. DER er det i hvert fall ekte glede :-)

Turid sa...

Floote vinterbilder fra deg-herlig å gå i ferdig oppkjørte spor , men det er noeget ved å tråkke sine egne også.
På mandag fikk æ min første skitur denne vinteren -fikk sne først sist helg. Men nå nytes sneen til alle tider!

Petunia sa...

Nydelige turbilder, Gawo og jeg har i vinter virkelig kommet på gli med det å like ski!!!
Takk for hyggelig kommentar på kvikklunsj bildet mitt.
Har du lest om hva som har skjedd i Myrdalen i dag på bt.no??