fredag 19. februar 2010

Rekorder er til for å slås

Vi klarte det!!
63 dager på rad med snødekke i Bergen og rekorden fra 86/87 er slått. Det har vært en fantastisk vinter. Tenk å slippe unna regn, slaps og isete gater. I stedet fikk vi mye snø før jul, mye kulde etter jul og sol og fine vinterveier i februar. Da jeg gikk min lille skitur etter jobb i dag tenkte jeg på hvor kjekt det er med vinter. Mange er ikke enige med meg, de er "drittlei" hele vinteren men jeg foretrekker dette i stedet for regn. For det er det vi hadde fått om været hadde skiftet. Våren kommer ikke i februar nemlig - den kommer når den kommer og det er etter påske. Tenk så fint å få gå kveldsturer på ski og slippe unna fortau og trafikk.
Vinter-snø-rekorden burde feires. En bukett hadde vært på sin plass. Og bukett ble det. Jeg fant den rett vedsiden av skiløypen min. Værsegod. Jeg deler med deg og håper du deler vintergleden med meg. :-)

9 kommentarer:

RuneE sa...

Hatten av, og da spesielt for nummer to. Nydelig tekstur som det her idag. Pass deg nå bare for islagte vann og demninger!

RuneE sa...

Jeg skrev nummer to og mente nummer en, men det gjør ingenting - de var like gode!

Tofo sa...

For oss med hund har det vært en fornøyelse med denne vinteren! 3 turer for dagen UTEN sjøstøvler, regnfrakk, oljebukser...parapy!
Jeg har nytt hver tur!

Mine favoritt bilder...nr 2 og det siste:)

Marie sa...

Nydelege rekordbilde :)

Eg kan ikkje hugse at snøen har lege så lenge som i år her heller, iallefall ikkje i mi levetid!

God helg :)

Anne-Berit sa...

Aldeles nydelige bilder,alle sammen.Jammen har dere vinter ja,og dere har mer snø enn vi har i Mo i Rana,utrolig.God søndag til deg.Klem!

Irene sa...

Å så flotte vinterbilder! Ja, dere på den andre siden av fjellet jubler sikkert for en spesiell vinter. Men vi her i øst (i alle fall jeg) syns det blir for mye vinter. Greit med snø og kulde, men det er for mye av den! Jeg vil ha vår og ta ut Duccen!

Dragonstar sa...

Beautiful photos!

Som mine dager er sa...

Nydelige vinterbilder. De makter å gjøre noe helt merkelig: å få meg svak for vinteren. Men det varte bare i 40 sekunder, for nå har lengselen etter vår satt fart igjen. Kan ikke noe for det, men jeg er så lei mørketid og vinter at jeg lurer på om jeg orker en vinter til .... Ja ja ... vi får se hva som skjer til høsten!

Konglebuketten var en innertier og ikke viste jeg at vinteren også kan by på sjarmerende buketter.

Ha en fin vinterferie.

Klem fra Marit

Viola sa...

Å tusen takk! Å du og du for en nydelig bukett!! Og det siste bildet er helt fantastisk, ja det første også! Alle er flotte selvfølgelig, men det 1. og det siste var bare helt....konge!! Eller dronning!! hehe..