lørdag 7. august 2010

"Mitt lille land" - Fotokonkurranse

Petunia er en utrolig driftig dame. Hun har alltid noe på gang, enten hjemme eller på bloggen sin. Nå har hun satt i gang en konkurranse på bloggen som hun kaller "Mitt lille Land". Klikk på linken så finner du ut hva det går i. Jeg tenkte jeg ville bidra med et eller kanskje flere bidrag ... og de skal være glimt fra mine MC utflukter. Jammen ikke lett å velge hva jeg skal bidra med, men valget falt til slutt på et foto fra Hardangerfjorden. Kjører du langs fjorden og ønsker å krysse den må du ta ferje. En båttur et et hyggelig avbrekk fra bilkjøring, eller MC kjøring. Da får en en nødvendig "pust i bakken" og god tid til å nyte den vakre naturen. Fotoapparatet mitt blir som oftest brukt da, både i solskinn og gråvær . Om litt så vil ikke denne ferjen gå lenger. Da er Hardangerbroen på plass og dette blir historie. Det spørs om vi stopper opp og fotogarferer da??

8 kommentarer:

Petunia sa...

Hei du!
Jeg hadde tenkt å sende deg en meldig for jeg tenke at denne konkurransen måtte være noe for deg!
Hardanger er vel noe av det vakreste vi har her i landet og med den debatten som raser nå, så er det viktigere enn noen gang å vise dette stykke Norge - også på en gråværsdag når tåken hengr langt nedover fjellsidene og rører bølgetoppene.
Takk for et flott bidrag, Gawo:)
Gleder meg til å se flere bilder fra dine turer i sommer enten som bidrag i konkurransen eller som innlegg på bloggene dine:)

Dagrun sa...

Helt topp bidrag og virkelig en del av vårt lille land.

Randi's Tanker sa...

Flott bidrag til "Mitt lille land". Dette er jo virkelig Norge, i alle fall for oss som bor vest i landet.

Marie sa...

"Mektig" bilde!

randi K design sa...

Så nydelig! Du er en fabelaktig fotograf, så her har du sikkert gode sjanser..! Ha en forsatt fin sommer!

Gunsside sa...

Utrolig flott !!

9na sa...

Hei sann, for et vakkert bilde!!! Tror det er min favoritt...

gunknitter sa...

Flott foto av eit lite stykke Norge !