fredag 14. januar 2011

God helg - våt helg

Fredagskveld. Både jeg og andre har parkert for helgen. Nå skal tempoet ned i et annet gir. Lørdagen hadde jeg tenkt jeg ville bruke til å fjerne juletrelbelysningenysene på buskene i hagen og heller lage snølykter fordelt utover plenen. Litt lys må det være vinterstid. Men det blir med tanken. Værmannen sier REGN. Og det skal komme i store mengder. Flomvarsel er sendt utover Vestlandet denne helgen. Og forsvinner snøen forsvinner den nydelige vinterlige utsikten min. Men ingen ting er så ille at det ikke er godt for noe. Nå slipper (kanskje) de som har snø på taket og bruke krefter på og måke.
(Jeg skal ikke måke. Jeg har leid inn hjelp der det trengs mest - nemlig på hyttetaket.)
Nå skynder jeg meg og sier GOD HELG før alt i hagen smelter og renner bort.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Vinter gir vakre bilder om ikke annet, det viser du godt her:) Ja, så det er fare for flom...og hyttetaket vårt er sjekket av gode hyttenaboer, ingen fare.
Lyslykter har jeg prøvd meg på..brukte en time på å få ut flaska som var nede i bøtta..hele greia tina før jeg fikk løs flaska,for den satt,totalt mislykket, hehe:)
Nyt helga med hodet over vann, klem fra meg:)

JULIE K sa...

God helg til deg og. Koselige bilder. Jeg har utebelysning på enda. Må ha litt lys i denne mørketiden. Lykke til med flommen, tror vi slipper unna her på østlandet : )

Gry sa...

God helg til deg også! Det første bildet var "grådig" stilig!

Et lite glimt av sol i dag her ute på Askøy så kanskje helgeværet ikke blir så ille som varslet?

Anne sa...

Dette må vel være unormalt til vestlandet og Bergen å være vel?
Ser da nesten ut som om dere har like mye snø som oss i innlandet jo. Uansett mye bede enn regn spør du meg, stabile vinterforhold, det liker jeg.

God helg til deg GaWo vennen.