fredag 11. mars 2011

På vei mot vår?

Er vi snart på vei mot våren? Det ser faktisk ikke sånn ut. Været skifter fort og ofte og det er helst av det vinterlige slaget. Da jeg gikk kveldens trimmtur tenkte jeg at jammen er vi heldige på vår flekk av jordkloden. Vi kan prate og tenke på været, gå en rask kveldstur og komme hjem og bare kose oss.Jeg er takknemlig for at vi kan bo her i dette hjørnet av verden og kan sitte høyt oppe på en fjelltopp om vi vil og bare nyte en Himmelsk utsikt og speide etter godt vær. Så heldige er ikke alle dessverre. Jeg skal ikke klage om ikke våren kommer riktig enda.Flere himmelske bilder finners her hos Petunia.

11 kommentarer:

Havfruen sa...

Nydelige bilder og nei, vi kan ikke klage!!! Siste bildet var flott!!
Men...var det ikke ett tall for mye på 66680?? 66 tusen?? Det er i såfall verdensrekord, hehe:)
Sjekk den:) Jeg har gått 10611 i dag, det er bra!! Hvis du har gått 6680, så er det også bra!!
Nyt helga, klemmer fra meg:)

GAWO sa...

Jeg må ile inn til deg og rette opp :-) Det er nå måte på hvor mye jeg må skryte.!

Havfruen sa...

Hehe:))) Jeg stussa og måpa og så måtte jeg be Gubben lese...ser du det samme som meg? *ler*
Kos dæ du;)

Maria G sa...

Härliga bilder! Våren den verkar det som vi får vänta på ett litet tag till :)
Trevlig helg!

Petunia sa...

Velkjent skue det første bildet der og heldigvis uten de%&#"&%¤#"£@
lastebilene. De kjører hele dagen og kommer to og tre om gangen... Er så lei...
Flote bilder, Gawo:)

Viola sa...

Hvilket storslått bilde av hun som sitter der oppe på fjellet!! (kanskje deg??) :) Tenk å ha slikt et skue!!

Javisst er vi heldige, så det dramatiske fra Japan i dag, og stakkars folk og dyr, sier jeg!! Det er virkelig skremmende!!

Ja.. derfor skal vi være glade for at vi har gode dager.. og våren kommer nok, uansett.. en dag.. :)

VALKYRIEN sa...

Kjenner det kribler i kroppen av bildene, våren er nok på tur! Selvom det snødde som om vinteren var på gang igjen i går! men likevel er det vår i luften! Deilig.
Fantastisk utsikt på det siste bildet - men jeg likte det første også jeg!

Koselig koselig sa...

Flotte bilder Gawo :) Ja vi er heldig som bor her i gode, trygge Norge :) Jeg tenker på alle de som ble rammet av jordskjelv og tsunami i går. Fælt!

God helg :)

Inge sa...

Dejlige billeder, du bor et meget smukt sted..:-)

Anne sa...

Ja du har så utrolig rett når det gjelder det meste du vennen :-)

Tenker å at her syter vi over den regnskur til tider, mens de i japan løper for livet av en bølge. Og ikke har vi et statsoverhode som er helt klin kokos heller, nei, heldige til gangs, vi bare MÅ få øynene opp for den helt klart.

Tekte på deg så i går kveld (altsåå :-) så på Norge Rundt alle de som kom hit til norges land for å kjøre sykkel på vinterføre, så du det??? de undret på hvor de norske kjørerne var?? i armkroken til en staut trønder, tenkte jeg da, he he

Ellers lite nytt å berette herfra, og det er vel godt.
IKKE planlegt noe spesiellt for sommeren ennå nei, mente bare at den badeplassen, kremt... ikke helt min stil dessuten ligger den rett under en kirkegård, og gud vite hva de egentlig bader i der nede...

Lørdagskosen er klar på kjokkenet her, venter bare på at en fotballkamp skal bli ferdig før jeg gidder montere med ved den tv skjermen.

Anneklem til deg, en skikkelig varm en å.

Anne sa...

Vet du, jeg bare må hviske deg en liten hemmelighet, til tider så føles mange kommentarer stressende skal jeg si deg, det er ved mange kommentarer tanken streifer hode, om en skal sløyfe hele muligheten for å kommentere i bloggen..., men da utelukker en jo alle da vettu,og DET vil en jo neppe. Nei, litt mer sånn `en fulg i hånden, er bedre enn ti på taket` jeg om du forstår :-)

Og ikke besøker jeg alle de på bloggliste mi til alle tider heller, så det så :-)))) nei, blogging skal ikke være stress og mas, bare kos, og dette da vettu måtte jeg nå bare si mellom to biter med Stratos her :-)

Kveldens andre klem kommer HER!