torsdag 14. april 2011

Grått er flott

Grå/Grått er Mandagstema hos Petunia.(klikk her og se) Det passer perfekt, for her sitter jeg hjemme på en grå og serdeles våt torsdag. Meningen var å kjøre felles MCtur til Glesvær i kveld men det regner slik at det ble avlyst. Gjør ingen ting, jeg var på Glesvær på lørdag. Da på tørre veier men gråfargene var der likevel. Jeg fikk tatt noen bilder som passer fint til tema GRÅTT. F.eks. dette! "Utsikt ut mot havet". Eller dette. La oss kalle det "Drit i været". Det er alltid noe å flire av, selv i regnvær.Ikke heng med hodet om himmelen henger grå. Rett heller ryggen, for vi går sikkert mot lysere vær. Innimellom alt det grå finnes det alltid en fargeklatt.

8 kommentarer:

Anne sa...

Det VAR grått der, det VAR litt trist farge på de bildene, MEN faktisk synes jeg det kan være like flott på en slik dag om en bare har varme og vanntrette klær. Friskt og flott å oppleve slike dager også faktisk. BARE det nå IKKE varr og varer og varer som det oftes kanskje gjør på vår kant av landet. Regn over tid..., det liker vi ikke.

Derfor tok nå jeg en liten svipptur til Amsterdam, sånn akkurat før den værste galskapen og oppgittheten satt seg helt fast i hodet. Fint har jeg i alle fall hatt det, bare KOS faktisk :-)

Logodt da jeg så de doskålene utenfor veggen der. Minnet meg så på et hus oppi dalføret her som hadde et gammelt klosett stående midt på plena, ikke sånn sjarmerende gamelt nei, langt der i fra, et nytt Ifø..., med Blomkarse plantet oppi. Jett om jeg la ut om de ( noe usmakelige!!) på jobb da...!!! og NORGE!! er et lite land, for der bodde en av våre nye sykepleiestudenter du, og DA!!! :-((( var det bare å begynne å ro... har lært etter den episoden faktisk, litt mer sånn på føler`n før en lar ordene flyter ut av munnen.

Regner her å ja, om det er en trøst. Håper bare en slipper disse mørke skyene gjennom hele påska.

Varm klem til deg, nyt helga, og jeg håper du kan svinge foten over sykkel`n og trø på gassen snart igjen, blir sjø snuppa.

Petunia sa...

Synd det ikke ble tur da, en det kommer nok flere anledninger!!
Skikkelig grått i dag, men det gjør jo igenting når man har så flotte bilder som dette i arkivet!!

brudeblogg sa...

Flotte bilder selv i gråvær! Rett ryggen, ja :)
Jeg inviterer deg og alle som leser dette til å bruke fantasien sin på påskenøttene på min blogg!

Irene sa...

Ja, grått er flott .... jeg har aldri vært spesielt ivrig på å gå ut i gråværet for å ta bilder, men har snudd litt etter å ha hentet inspirasjon rundt om på bloggene. Igjen ser jeg beviset! Utrolig flotte bilder, alle sammen. Og for et flott sted! Kjenner nysgjerrigheten og reiselysten pirres her jeg sitter!

Håper du får en fin helg med flotte turer ... kjør pent da snuppa!

Klem fra Irene

RuneE sa...

Jeg hadde nær sagt se ut vinduet ;-)

Men jamen får du vist at utsagnet ditt er riktig. melkespannet blir min favoritt.

Randi's Tanker sa...

Herlige bilder over tema grått. Doskålene beskriver godt drittværet!

Nå håper jeg at påsken kan bringe godvær over hele landet. Det fortjener vi virkelig.

Takk for kommentar på bloggen min og god påske til deg!

RuneE sa...

Jeg glemte å si - "God Påske" :-)

Viola sa...

Ha ha! Drit i vret ja, kjempemorsomt til det bildet!! :D Masse fine bilder og ord til! Gråbilder kan bli veldig proffe og fine, det og tåkebilder! Spennende blir de også! Slik som her.. :)