lørdag 16. april 2011

God aktiv påske

Jeg er ikke typen som trives på sofaen i lengden. I hvertfall ikke i påsken. Jeg vil aller helst ha en aktiv påskeferie. Selv om påsken er sen i år så er det snø i fjellet og jeg kommer nok til å både se den og bruke den. Ikke så sikkert at det blir ski på bena hver dag. Men turer blir det.Jeg liker aller helst turer som bringer meg oppover. Jeg vil svette i motbakker, kjenne at pusten er der, at hjerte slår. Så kan jeg snu meg midt i bakken, få lønn for strevet og nyte en fin utsikt.


Og blir jeg lei ski eller tursko er det bare å trille sykkelen fram. Mulihetene er der for den som gidder.

God påske.

10 kommentarer:

Irene sa...

Herlige bilder ... Jeg er ikke glad i motbakker, men jeg elsker topper og utsikt. Jeg biter tenna sammen, og gjør som deg, snur meg og trekker pusten for å nyte hva jeg ser :)

Vi har flere prosjekter for påsken. Må få orden på "sommerhytta". Solgte campingvogna i fjor og fjernet alt rundt den. Nå er ny husvogn på plass, og det skal snekres terrasse, legges stein, anlegges blomsterbed og jeg vet ikke hva! Men det blir bare kos! Vi starter ikke før på tirsdag, så litt jobbing står igjen før vi kan pakke og dra.

Ha en flott påske ... kos dere masse!

Klemmer fra Irene

Turid sa...

Hei og takk for sist- jammen mæ lenge siden æ har vært innom , så no regner æ me å få mæ mange fine turer når æ skal bla mæ nedover i bloggen din.
Flotte tur bilder her i dette innlegget , med vårlige bare rabber i et fantastisk terreng , som kan ta fra en pusten på mere enn en måte-
Du får nyte din aktive påske - liker det på samme måten æ å!

brudeblogg sa...

Fine bilder av fjellet i snøsmeltingen :)
Får du tid innimellom turene, er du hjertelig velkommen til å delta i en uhøytidelig påskelek på bloggen min.

ArneA sa...

God Påske

GundaM sa...

wow , prektig natur!!!

nyt dagene, påska, gubben ;)

klæmm

Viola sa...

Er ikke det herlig, muligheten for både ski og sykkelturer!? Flotte fjellturer du har her! Spesielt likte jeg den varden! :) Ser plankeveien har gått opp i vårløsning? Men selv om de er aldri så mye ødelagte, lyser de opp med sin skjønnhet! :)

Ønsker deg en riktig god påske!
Klem fra meg! :)

Som mine dager er sa...

Ja, det er umulig å sitte stille lenge av gangen. Kun når man føler seg "godsliten" er det deilig å dumpe ned i godstolen. Håper du får oppfylt alle dine turplaner. Det er ikke snøflekken igjen her i byen så det blir sykkel for alle penga. Og jeg liker ikke motbakker, men gliser bredt i lange nedoverbakker.

God påske, kjære du.

Klem Marit

RuneE sa...

Jeg løper ikke etter snøen, men du har fanget den rette overgangen fra ski til mer fornuftige fremkomstmidler ;-)

Nyt ferien!

Per Ove sa...

Flotte bilder. Nå er det vel ikke lenge før du trår ut av vinterstøvlene og inn i et par skikkelige MC-støvler vil jeg tro. Her har jeg allerede hatt et par fine turer i et aldeles nydelig vårvær som vi krysser fingrene for vil holde noen dager til. Ønsker deg fortsatt god påske:-)

victoria eugenia sa...

MAGNIFICAS FOTOGRAFÍAS!!!!
Mis felicitaciones.