søndag 29. mai 2011

En vakker dag

Jeg sitter liksom på gjerdet og bare venter. Venter på godværet. Egentlig er det nyttesløst. Jeg kan likegodt bruke tiden til noe annet.
For værgudene har bestemt at det skal være grått og vått nå. Regn i mengder, dag ut og dag inn. Så da får jeg heller bruke det været vi får og komme meg ut og gjøre det jeg liker aller best. Kjøre MC!! Mil etter mil lang i spennende landskap. For når jeg så stopper finner jeg alltid tak over hodet og før eller siden lysner det nok. Eller?

10 kommentarer:

Havfruen sa...

Klart det lysner:) Er ikke i tvil:) Dessuten finnes det ikke dårlig vær...bare dårlig klær:) Som hundeeier har jeg lært meg dette!
Flotte bilder og pus var vakker der hun satt:)
Skal man vente på godværet for å få gjort ting her til lands, må man vente i evigheter. Ok...maling, beising og slikt..da MÅ man vente...
Nyt siste del av mai, klem fra meg:)

Turid sa...

Flotte bilder om det er regnvær....

Marie sa...

Det må vel lysne igjen :)
Eg har to veker ferie framføre meg og ønskjer sol og varme eg også :)

Fine bilde om dei er grå :) Og "Feeling blue"-innlegget er heilt nydeleg!

Me kryssar fingrane for godver!
Ha det bra :)

kariogjon sa...

Husker en gang for tre år siden; Da kjørte vi LT. Vi hadde vært på Blaafargeværket og på hjemturen begynte det å høljregne! Vi stoppet på en bensinstasjon og kjøpte nystekte vafler. Husker vaflene bedre enn regnet.

Anonym sa...

Ja det lysner! Absolutt! Og om det ikke lysner nå så lysner det litt senere :)

Herlig pusekattbilde, det likte jeg veldig godt :)

Anne sa...

GRATTIS med ny sykkel, og ikke hvilken som helst sykkel heller det da du :-) jøsses å min så fin den var!! heldiggrisen.

Selv trivs jeg nå best med en silk jeg kan trø du, og sykle det er jeg god på. Alltid likt det jeg faktisk.

Så det var nære på du ble sittende askefast du også, og det skal sies jeg hadde litt hjerte i halsen jeg også i forkant av den Englandsturen, men heldigvis var den skyen liten liten og tur det ble.

Nå skal og bør jeg finne litt ro her hjemme før sommeren kommer for fullt. Noen (litt vel mange) gjøremål som står for dør. Ikke de store prosjekter nei, men litt sånn ordning utendørs bare må jo til. Regn i skrivende stund, men det er jo himmelsprett og fri og da kan en vel ikke forvente mer sikkert.

Klem til mc rypa! fra sykkelkråka

Irene sa...

Hei på deg ... en liten hilsen fra "campingturisten". Har hatt noen fantastiske dager i Nevlunghavn, ikke mye tid til å sitte foran PCn. Men av og til må jeg bare kikke innom og se hva som skjer ut i verden :o)
Håper sola skinner på din kant også ... gråværsbildene er flotte, men skjønner at både to og firbente fortrekker sol fremfor regn.

Ha en fortsatt fin helg! Ireneklemmer

Anne-Berit sa...

Ja,man må være optimist,ellers kan man jo bare legge seg ned,hehe.Fine bilder ble det ni uansett,og å kjøre mc må jo være helt toppers.
Ha ei riktig god helg:)

RuneE sa...

Jeg kan være enig i at det har vært en smule grått og vått en periode, men når du har både MC og kamera som begge kan brukes så bra som her, da går det vel bra uansett? :-)

PS Jeg likte den innramming på det siste bildet - fine greier.

ArneA sa...

Herlig å se photos fra virkeligheten. Gråvær og vann.
Vi har nok av "postkort" i blogverden