søndag 1. mai 2011

Kungsträdgården

Jeg har spasert under en rosa "sky" i Stockholm og svever litt fremdeles :-)


Hvordan har din helg vært?

10 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Når jeg ser på bildet, kan jeg godt forstå at du svever fremdeles. Vakkert!

Min helg? Venne- og familiebesøk, deilig sol, kald vind. Litt ute, litt inne. Har i alle fall slappet av og er klar for en ny arbeidsuke.

Ønsker deg en fin uke!

Viola sa...

Oi, så DER er du!! ;) Og skjønner godt du svever litt i rosa skyer, når jeg ser disse vakre blomstrende trærne du har gått under, noe sånt tror jeg aldri jeg har sett!! Ikke så tett i tett ihvertfall, som et himmeltak..!
Påsken min har vært deilig, men ikke fullt så rosa.. ;) Men vårlig og grønn med innslag av vårens farger her og der..

Klem fra meg, ha en fin tid hvor enn du er! :)

ArneA sa...

Etter lang tid i Spania, Påske og noen dager i Paris, ble helgen benyttet til å sette kolonihave hytten i stand for sommeren.

Petunia sa...

Fantastisk!! Jeg har hørt at i Sverige har de rosa heliopter, men ikke at de har rosa skyer!! Kjempefint bilde, Gawo!!

Turid sa...

Nydelig!

Ingen rosa skyer hos meg...men masse GRØNT med BLÅ bakgrunn. Heller ikke å forakte:)

Klem;)

Marie sa...

Du verda så fint!
Har hatt ei fin helg eg også, ikkje under ei rosa sky, men under ein blå himmel! Kan anbefale det også :)

Marie sa...

Du verda så fint!
Har hatt ei fin helg eg også, ikkje under ei rosa sky, men under ein blå himmel! Kan anbefale det også :)

Anne sa...

Har du sett på maken :-0
noe så sinnsykt flott at en må nesten klype seg i armen for å tro det en ser. Men at du skulle bli en `rosablogger`da he he ja, hvem skulle tro det :-)


Stockholm er en helt fantastisk by, ingen tvil, der har vi virkelig noe å missunne våre naboer du, en skikkelig ordna pen hovedstad!! Her derimot, det er så en nesten skjems på nasjonens vegne når en kommer til Oslo, ikke særlig flott i grunn, men så kaster jo folk søppel og ødelegger også når noen forsøker å få til en ordning.

Våren er i full gang her hos oss, det gror så en nesten ser det med egne øyne faktisk. Men :-/ så er det nå sånn i Trøndelag vettu, en dag er det sommer, den neste vinter. Våronna utendørs er i alle fall ferdig, men planting etc, ja det må en vente med, for her kan nok være fare for nattefrost ennå.

Jeg nyter livet, drar ut på tur igjen og igjen, men kamera rundt halsen og kaffe i termos. Nyter naturen og kjenner skuldrene senkes fra hverdagens trivialliteter, hærlig hærlig. En sønn som er russ og en trenger det faktisk, he he

Varm Anneklem til deg med alle alle gode ønsker.

Irene sa...

Utrolig vakkert! Jeg var i Stockholm for 6 år siden, akkurat på denne tiden og forsøkte å forevige det med min lille IXUS. Tenk om jeg hadde hatt speilrefleksen den gangen! Jeg er litt sen med kommentaren, er inne i en ny helg. Er på Oddane Sand i Nevlunghavn. Snart skal jeg ut på tur, med kamera selvsagt. Her går det i hvitveis om dagen, vakkert det også! Håper du får en knallfin helg .... klem Irene

kariogjon sa...

Vi har aldri besøkt Sveriges hovedstad, men håper å få tatt en tur - på to hjul- kanskje i sommer.