søndag 21. oktober 2007

Søndagen gir meg en mulighet for tur.

Oktober, tørre veier og 11 grader? Av den blandingen må det bli en MC tur. Det nærmer seg sesongslutt så her må alle gode anledninger benyttes. Jeg får meg meg et par venner og sammen tar vi en runde og lar førstekjører bestemme hvor turen skal gå. Vi kjører i retning av steder jeg har vært før, men da det plutselig velges en smal vei til venstre er jeg på ukjent grunn. Da vi stopper for å slå av en prat føles stedet vi er på merkelig nok kjent. Har jeg vært her før? Kan ikke erindre det.... men likevel?
Så plutselig kommer jeg på det! Jeg har sett dette stedet på et foto i en blogg. Sånn er det når en blogger, da blir en kjent på steder en aldri før har vært.Jeg synes det er så fint her og finner fort fram fotoapparatet. Utsikten er nydelig, selv om himmelen er dekket av skyer.Til og med to naust tett i tett sjarmerer meg, selv om de holder på å ramle ned.Jeg setter et lite "bumerke" i busskuret slik at alle andre kan vite at : "her var jeg".Å ta en tur søndag er er en fin avrundning på uken. Hver dag er full av muligheter, ganske så forskjellige, og det er godt å avslutte uken med noe en trives ekstra godt meg. Eller for den saks skyld - starte uken... alt etter som en ser det. Hver dag i en uke har sine muligheter. Det er bare å gripe hver og en.

14 kommentarer:

Ida sa...

Det falleferdige naustet til høyre er vårt. ;)
Du var 100 meter fra huset mitt, ved båten og snuplassen. ;)))))
Du får komme på kaffe neste gang da. :)

GAWO sa...

Utrolig! Og øyen som er så stor og så skulle jeg havne her!!! Så du oss kanskje?? Vi stod der en god stund og beundret båten. Kanskje jeg skulle ha tatt til venstre og kjørt opp bak naustet og sett etter deg. :-) Sier ja takk til kaffe jeg!!
Dette var nå litt morsomt.

Ida sa...

Såg dere ikke nei.
Jeg bor til høyre for snuplassen og båten. Inn grusvegen. ;)
I ett rødt hus som står ute hele døgnet. Hehe.

Ida sa...

Båten har forresten vært avbildet i BT også.
For to år siden.

Anonym sa...

Kjempedag for deg.Blir rent misunnelig. Har solgt sykkelen ,men ny er bestilt. Inntil den er på veien får jeg drømme meg bort med åvære med deg via flotte bilder og ditto kommentarer!!!
Hilsen MC+

GAWO sa...

Ida:Må visst ta en tur til jeg. :-)
Båten var utrolig fin. Det må være den fineste rundkjøringen som finnes. Har du satt ned noen løker der også??

Mc+: du er velkommen med på blogg-tur mens du venter. Det blir spennende med ny sykkel. Du ønsker sikkert at vinteren blir kort. :-)

Anonym sa...

Klikk deg inn på Kellox under Touring så finner du den nye. Rød og fin. Gleder meg og håper virkelig på en kort vinter'
MC+

GAWO sa...

Jøss MC+. Den var lekker. Jeg kommer til å snu meg etter den når den kommer på veien.

Marie sa...

Takk for ein flott tur -igjen! Nydelege bilete! Så koseleg at du nesten møtte Ida da. Gje meg eit vink om du kjem denne vegen då...

Turid sa...

Så fin søndagstur, så traff du nesten en annen blogger, artig!
Flotte bilder du viser , om du tar en tur innom min blogg kan du se bilder fra min søndagstur og et "himmelbilde" , selv om det egentlig skulle være på fredag.
Takk for den flotte turen!

Moccasin sa...

Så utrolig mange flotte bilder du tar på turene dine!!! Jeg kjenner det kribler litt i høyrehånda når jeg leser bloggen din. Har lappen, men har kjørt lite og ingenting de siste par årene. 2 graviditeter de siste 3 årene har plassert meg i sofa'n istedet. Men kommer tid kommer råd. Jeg koser meg med moto GP, sambos mc-blad og trivelige mc-blogger og historier inntil våren kommer. Inntil da bør jeg vel holde meg langt unna julemarsipanen hvis jeg skal gli lett inn i skinn-buksa... ;)

HildeS. sa...

Ser ut som du hadde ein flott tur, og det var nokre nydelege bilder du har tatt. Nausta var flotte synest eg:o)
Du må gjerne ta turen sørover til meg og:o)

GAWO sa...

Marie: Tror snart jeg kan ta en blogg-tur-mc-runde. Det hadde vært noe. Jeg kommer gjerne nedover til din kant av landet.

Turid: jeg har akkurat vært innom bloggen din og lagt igjen et spor etter meg. :-)

Moccasin: så lenge du har lappen er det viktigste i boks. Da har du anledning til å starte opp igjen når det passer. For det kommer helt sikkert en tid da alt stemmer. Inntil videre... gled deg over at skinn utvider seg let. *fnis*

Hilde S: jeg må forte meg innom bloggen din og se litt nærmere etter hvor du holder hus. Husker ikke i farten! Til våren blir det mange nye turer på meg skjønner jeg. :-)

Ida sa...

Er tilbake her enda en gang jeg Gawo.... ;)
Vi har noen løker i båten ja.
Tulipaner.
Ellers pleier vi å fylle den med påskeliljer til påske.
Da begynner liksom vår/sommersesongen.

Også må jeg fortelle deg om naustet. Min avdøde svigerfar var fisker.
Har skrevet ett innlegg om han tidligere. Han fraktet folk fra Norge til England under krigen. Du kan lese om han i boken "Theta Theta". Det var motstandsgruppen i Bergen, som han jobbet for.
Er stolt over innsatsen hans!
Han ble nok litt preget av krigen.
Litt stille. Han satt som regel i naustet og bøtte garn...
Det var hans "andre hjem".