torsdag 18. oktober 2007

Utfordring: Temadag på fredag

Det er alltid spennende å oppdage nye blogger og lese litt her og enda litt mer der. Jeg har oppdaget en blogg der opphavskvinnen bor i USA, nærmere bestemt Georgia. Hun har en fin blogg og det er mye spennende å lese om hos henne. Hun elsker Temadager og nå vil hun prøve å lage en Temadag på fredag. Se bare her hva hun skriver: " I love theme days so I thought I'd try a day just for pictures of the sky. This could include sunsets, the moon, planes, clouds and even superman if you can find him! If anyone is interested in posting a picture of the sky on Fridays let me know and I'll make a blog list on my side bar"
Dette er vel ikke så vanskelig? Vi har da en himmel som viser seg frem i uendelige variasjoner. Og mange har sikkert PC`n full av gode bilder. F.eks IDA, PETUNIA, og MARIE, alle tre kan helt sikkert vise til at en "Vestlandshimmel" er like fin som en "USA-himmel". Så da oppfordrer jeg de tre og alle andre som kikker her: Legg et bilde på bloggen på fredag som virkelig viser himmelen din der du bor, og send en beskjed til DOT i USA. Du finner DOT sin blogg her.

7 kommentarer:

Petunia sa...

Skal se om jeg ikke kan få til det!!!

Ida sa...

Skal lete gjennom bildene mine og tar utfordringen. :)

Ida sa...

Bildene er på plass. ;)
Kjekk utfordring dette Gawo. :)
Fin fredag til deg.
Klem.

Marie sa...

Kjekt dette! Eg la inn ein melding hos Dot i går og eg ser eg er komen på lista hennar.

GAWO sa...

Hei jenter. Jeg er kjempeimponert av dere altså. Noe så bra! Dere er sååååååå flinke. Nydelige bilder hos dere alle. Og at dere klarte dette på så kort varsel og i tillegg likte oppgaven er skikkelig gøy. Tusen takk skal dere ha.
Her får dere hver deres fredagsklem med ønske om god helg. :-)

mrsnesbitt sa...

Greetings, fellow biker! LOL!

Muffin sa...

Tror jeg tar utfordringen! I morgen er det fredag og da skal jeg rette kameraet mot himmelen og se hva jeg finner. Spennende dette!