søndag 13. april 2008

1 år

I dag har jeg noe å feire. Det er på dagen 1 år siden jeg startet bloggen min. Det er Petunia som skal ha æren for å ha fått meg i gang. Hun har allerede feiret 1 års dag. Ikke visste jeg at blogging skulle bli så morsomt, at jeg skulle møte så mange spennende medbloggere .....eller at det skulle ta så mye fritid.
Idag vil jeg takke dere alle, både de av dere som stikker innom sånn av og til og de av dere som er her så trofast. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Jeg setter så uendelig stor pris på det og det gjør at jeg har lyst til å fortsette med bloggen min. Både denne bloggen med sine 114 innlegg og fotobloggen med 128 innlegg.
Så du som er innom akkurat nå må gjerne ta del i feiringen med meg. Jeg serverer deg champagne ute i det fri og det er bare å ta for seg. Skål mine venner.

13 kommentarer:

Berit sa...

Gratulerer med 1 års dagen Gawo!
Og jeg tar et glass med deg, så feirer vi, hurra!!
Dette med blogging er utrolig kjekt, har lært masse etter jeg ble med på dette. Har liksom aldri brydd meg om dataen, men nå kan det til tider bli vel mye... rett og slett avhenging!
Ønsker deg en fin feiring og så blogges vi.
Stor klem!

Anemone sa...

GRATTIS kjære venn.
Varme tanker og hilsninger fra en som er veldig glad for at du blogger i alle fall :-)

Skål!

Petunia sa...

Gratulerer med bloggdagen:)
Du var nå ikke akkurat vanskelig å få i gang da;) Og en flott blogg har du fått med noen av de vakreste bildene fra norsk natur:)
Hipp hipp hurra for jubilanten og SKÅL!!

GundaM sa...

Gratulerer med ett års dagen gawo!!! Jeg skåler med deg i det vakre været vi har i trøndelag or tiden.

Og det er helt ok for meg at du pælma den katten i ovnen, da hadde den no ihvertfall en misjon;)Som du ser driver jeg og kvitter meg med samlinga jeg og...Noen blir tatt av flittige barnehender noen blir tatt av vær og vind og noe havner vel etterhvert i ildkurven der nede;)

Ha en flott uke der ute Gawo!

RuneE sa...

Til lykke med dagen!! Det var skikkelig hyggelig med den "sjampisen" - spørs om jeg tåler det slik en søndag. Du får heller hive meg ut dersom det bli problemer...

Ett åt? Tiden går fort. Vi traff vel ikke hverandre på nettet før etter ferien, men det er jamen blitt noen besøk siden da - til tross for at jeg ikke er MC-frelst!

Håper du får litt tid til forsatt blogging nå når sesongen er begynt!

Marit sa...

Hei du. Så hyggelig at du fant meg, for da fant jeg deg også. Og det på jubileumsdagen din. Gratulerer så mye! Nå skal jeg bruke tid på å lese meg igjennom bloggen din og bli bedre kjent med deg. Gleder meg. Vi høres. Nyt sprudlevannet :-)

Anonym sa...

Gratulerer GAWO!! Du har gitt oss mange flotte opplevelser gjenom de flotte bildene dine og de gode og morsomme tekstene. Og alle de fine turene da, både på to hjul og to bein. Fortsett!!!!
MC+

Ida sa...

Skål og gratulerer! :)
Du blir vel værende her ett år til...? Minst! ;)

Nilla sa...

Grattis Gawo og takk for champagnen:)
Forfriskende!!!!

ExpatKat sa...

Gratulerer så mye med 1års dagen Gawo!
Skål!!

Pernille's ting og tang sa...

Gratulerer med 1 årsdagen, Gawo. Hipp hipp hipp Hurra!
Det er en deilig shampagne du severer her. Er allerede på en snurr, tror jeg;) Hi hi hi. Men utrolige vakre bilder av den, det må jeg si! Du kan den kunsten der!

Tusen takk for den koselige gratulasjonen til Lucky:) Det var skikkelig koseligt! Skulle ha svart før, men jeg har jobbet med hjemmesiden i ett no. Det er blitt veldig oversett etter at jeg begynte med blogginga. Men no har jeg gitt opp for i kveld!

Ha en riktig god natt og sov godt:)

chatrine sa...

Gratulerer med ett års dagen!
Tar gjerne et glass (selv om det nå er midt i uken) å feirer sammen med deg!:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Turid sa...

Hei og hå og hæla i taket for deg og bloggen din.
Benytter anledningen å takke deg for alle de fine turene æ har fått være med på , både "bak på" og til beins. Viste ikke at motorsykkelister likte å gå så mye som du gjør, lærte noe der , ja.
Har også hatt ett års dag , 1. april kjempe artig og inspirerende og få så mange nye venner.
Ha en fin dag , håper du fortsetter enda lenge med å ta oss med på turer og vise frem nye steder som bare du kan.