onsdag 2. april 2008

Gyldne tider

Idag skinte solen her vest og kom med varme stråler. Så i kveld ble det endelig en skikkelig MC tur. Det var nå på tide. Husker dere jeg fortalte om han som hadde et skikkelig ønske til jul og fikk det oppfylt? Joda, han fikk luftet presangen sin i kveld. Og den svarte absolutt til forventningene.
Det er helt fantastisk å starte en ny sesong og vite at mange fine turer ligger der og venter. Denne sesongen blir bra!! I kveld ble det en tur til Lysekloster og med en stopp på kaien.
Med så fine MC'er er det ikke rart at man må snu seg og ta en kikk ekstra.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Flott Gawo!! MC+

Anne-Berit sa...

Og hadde dere kommet kjørende forbi meg,så vet jeg ei som hadde snudd seg laaangt etter dere.Gubben flirer godt av meg når jeg ser en "storsykkel",øynene blir bare dratt mot syklene,vet ikke hvorfor,men jeg er helt fasinert av store motorsykler.Ikke har jeg lappen for bil og slett ikke for motorsykkel,men uttrykk som:"så du den sykkel`n", og "sjekk den biken,med tilhenger og greier",er typiske utsagn fra meg,hehe.Er nesten litt misunnelig på deg ,jeg.Håper du får mange herlige turer med biken din i år,så får no bare jeg sitte her og sikle når jeg ser bilder fra turene dine,hehe.Ha det kos:o)

Petunia sa...

Jeg så du ikke var hjemme i går kveld da jeg skulle ut med Jølle, men at bilen var der og da tenkte jeg haha: sykkel! Måtte skynde meg inn her i dag og se om det hadde kommet noen nye bilder og det var det jo!
Flotte bilder og sikkert en nydelig tur!
Er det ikke deilig å vite at du har et halvt år fremover nå da du kan fyke avgårde på denne måten.. Det må være den samme følelsen som jeg husker fra da jeg var liten: Første dag i sommerferien og kjenne på den lykkefølelsen! Og Jeg var til og med glad i å gå på skolen!
Jeg ønsker deg mange fine turer fremover og jeg vet at jeg ikke er den eneste i bloggverden som gleder meg å ta del i turene dine gjennom bloggen din!

chatrine sa...

Så hærlig!
Nå har du en lang sesong framover, med masse flotte turer!
Nydelige bilder!
Kos deg masse!
Klem fra chatrine:)

ArneA sa...

Når petunia sier "ønsker deg" tillater jeg meg å legge til ønsker "dere" for jeg mener da sbsolutt at jeg så to sykler på bildene.
Han som fikk ønsket oppfylt stopper vel ikke bare med ett ønske når flere kan komme

RuneE sa...

Lykke til og nyt det så lenge dere kan! Bi andre får holde oss til firhjulingene og sette på klimaanlegget!

Stjerneglimt sa...

Nåh, men så var presangen fin også, da =0) Her i huset er det en som lurer på om julenissen har flere sånne i sekken...
God tur videre, vi må smøre oss med tålmodighet noen dager til...

mrsnesbitt sa...

Aha! Hondas!

9na sa...

Oii dette så fint ut... Jeg får nesten lyst på sykkel jeg... Men da blir vel Lille Blå helt blå av misunnelse...

Anonym sa...

Hei Gawo. RuneE bad meg invitere deg til å se på et av de siste innleggene mine på den ordinære bloggen min. Han mente at det garantert ville være av interesse for deg.
Tror kanskje du vil synes at det er litt artig. Og vil du ha en så kan jeg sikkert bistå.

HildeS. sa...

Herleg følelse når sykkelen kjem ut om våren, og de kan få kjenne vinden i håret:)
Nydelege bilete forresten:)

Anemone sa...

Så flott at du endelig har kommet deg (dere) på to hjul. Bare veier og tørr asfalt er deilig for alle. Ikke for det , her er det "tæla" som går og går under veidekke og skaper store problenmer og irritasjoner. Jeg spøker med det noen ganger på sykehuset, at trønderveiene hjelper oss med masseveis av problemer, fødsler settes igang før de kommer inn døren og nyresteiner løsner lenge før pasienten legger seg i undersøkelsesstolen :-)))

Og hvem husker ikke de første turer med joggesko på denne tiden når vi var barn. som om hele kroppen plutselig var fylt med helium, og en føles "så" mye lettere når de store vintersko kunne stå igjen hjemme.

Bergen var flott ja. Men slike kurs bringer med seg alt for lite "fritid" desverre :-( Neste gang det blir tur på de trakter tar vi en tur ut på byen hele gjengen. DET hadde virkelig vært morsomt det !!

Gikk glipp av SWF denne fredagen jeg da, men må en tur inn i foto bloggen din for en kikk nå. Kommer vel forhåpentligvis fredager etter den som gikk meg helt hus forbi. Utrolig hvor avhengig en blir av denne bloggingen du...

klem herfra i kvelden

Ida sa...

Ønsker dere mange fine turer fremover. :)
Sus avgårde (men kjør forsiktig;).

Marie sa...

Flotte bilete! Eg gjev deg ein award! Kikk innom hos meg :)

Marie sa...

Eg synest du kan ta han med deg til sideelementet og "ha han på lur" og dele ut ein og ein når du synest nokon fortener det spesielt :)

Pernille's ting og tang sa...

Heisan Gawo:)
Du jeg har en utfordring til deg på bloggen min;)
Håper du ikke blir snurt og at du tar den;) Det er jo bare på skøy:)

Klemziklemz