mandag 2. juni 2008

A romantic bridge in Hardanger

This is the lovely hotel Ullensvang. It is lokated close to the Hardanger fjord.

In the fjord you will find this little island connected to the hotel garden with a little romantic bridge.Crossing that bridge you can sit down in good chairs and enjoy the nature. It is spectacular. Together with your family or best friends....
... or all by your self... ore together with your loved one. It`s for sure a romantic bridge. To see the complete list of "Bridge Builders" go to Rune.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte billder du legger ut. En Kan bli Norgespatriot av mindre. Utrolig hvor mange fine turer du deler med oss. Fortsett med det!
MC+

Koselig koselig sa...

Åh dette var koselig!! Hardangerfjorden er et absolutt must på en hver nordmanns liste over steder å besøke her hjemme. Mitt også!

Marie sa...

Fantastiske bilder, -på innlegget under også! Eg har lagt igjen ein kommentar der også, men blei så opptatt av at du ikkje fann meg at eg gløymde å skryte av bildene.

Marit sa...

Gir meg ende over. Fantastiske bilder! Og tenk - jeg har ikke vært i Hardanger enda. Men det må jeg sannelig få gjort noe med. Måtte du ta mange slike flotte bilder fremover, gleder meg allerede til å sjekke ut bloggen din.

Marit

ArneA sa...

Det siste bildet var virkelig fult av stemning. Hva som er romantisk eller noe annet kan være debattema, men bildet ditt stråler av opplevele eller forventning om opplevelse. Flott!

Katney sa...

An idyllic site.

Anemone sa...

Så spennede på tur da..., og nesten Marie besøk også ?? Synd dere ikke møttes, for det hadde jammen vært morro "in real live"
:-)
Du er en mester med fotoapparatet, og en liten mester til andre ting også som har fått mitt hode til å slå litt krøll på seg. Nesten blitt en liten mani for meg i grunn. Spent nå ??? Tenker på akkurat den saken hver eneste da, og slkal love å lage en post om det en dag. En ting er nå positivt da, og det er at du renner gjennom mine tanker hver eneste dag. :-)

Vent i spenning.

9na sa...

Åå så vakkert...! Jeg får egentlig lyst på en vestlandstur jeg når jeg ser sånne vakre bilder... Suse av gårde i Lille Blå bare sammen med Kjæresten... Men de nærmeste årene blir det fremdeles (heldigvis, fordi vi har barn) familieferier...

9na sa...

Åå så vakkert...! Jeg får egentlig lyst på en vestlandstur jeg når jeg ser sånne vakre bilder... Suse av gårde i Lille Blå bare sammen med Kjæresten... Men de nærmeste årene blir det fremdeles (heldigvis, fordi vi har barn) familieferier...

RuneE sa...

Det må jeg si - virkelig idyll slik man kan få det til på et Vestlandsk fjordhotell. Jeg tror til og med at jeg har vært der.

Bra!

Petunia sa...

*N*Y*D*E*L*I*G*

:)

ArneA sa...

Regner med at du allerede er på veien
se her Valldal

Ida sa...

Jeg gjentar Petunia.
NYDELIG! :)

Anemone sa...

Er det mulig med en slik vakker fotografering sier nå jeg... Ikke nok med at omgivelsene tar pusten fra oss, men det gjør du også :-))

Anonym sa...

Vakker bro, vakkert hotell, vakker fjord, vakkert land.

Pernille's ting og tang sa...

Vakrere bru en denne finner du ikke i dette landet. Og Ullensvang, bare en ting å si om det: VAKKERT!

Nydelige bilder som jeg blir sååå misunnelig på og jeg får såååååå "hjemlengsel". Sukk;)

Du jeg tittet innom deg på mandag, men da ver det ingen bro her. Kanskje jeg var for tidlig eller? Men du er heller ikke glemt. Tenker på deg hver gang jeg ser en motorsykker, uansett om det er en Goldwing eller ikke. Hi hi hi.

Ja stikk innom om du kommer hit nord. Det hadde vært skøy. Kaffen er alltid klar:)

randi K design sa...

ÅÅÅÅ det hotellet har jeg bodd på...