fredag 13. juni 2008

Natur ... men ingen MCtur

Jeg er en flittig maur som driver på med husmaling etter arbeidstid. Det har gått litt "trått" i det siste pga av alt regnet, men det går nå smått om senn framover. Hjelp har jeg også fått av en dyktig malerinne som kan det der med å svinge malerkosten, så jeg sender en stor takk til henne . Så lenge jeg maler blir det ikke mange MC turer og slettens ingen helgeutflukter. Når kvelden kommer og jeg synker sammen tar jeg heller fotosamlingen fram og kikker igjennom bildene og minnes tidligere turen. Her om kvelden fant jeg bilder fra en tur over Hemsedalsfjellet i 2004. Det var så varmt og fint og jeg hadde skrekkelig lyst til å bade men mygg og knott tok helt knekken på den tanken. Så det var best å beholde skinnbuksen på og heller nyte roen og utsikten. Jeg er i mitt rette element når jeg kan kjøre MC og samtidig være på høyfjellet. Begge deler på en gang. På sånne steder er det lett å la tankene flyte og bare være til.

13 kommentarer:

RuneE sa...

Her var det mye bra bilder tatt av en flittig maur..., men jeg falt aldeles for den gamle robåten halvveis opp på land. Den viste en stemning som en alt for sjeldent ser.

Let mer på harddisken!

Anemone sa...

Kjempeflotte bilder nedover her. Blir rolig bare av å se på dem, de formidler en stemning som er unik.

Ikke rart det tiltrkkes av mange jamanesere med kamera rundt halse, en kjempekontrast til storbyer med folk overalt, og aldri stillhet enn hvor du går.

Vi er så heldige i dette landet at vi vet det ikke selv.

Hodet er nå bedre etter litt grilling og servering av mine to mannfolk. Utrolig disse festene med arbeidskolleger og mye vin du. Men nå er i alle fall sommeren "inndrukket", og hodet, DET er i bedring. Helt bra blir det nok aldri sies i det i stua her :-)))

sol&bolig sa...

Nydelige bilder som vanlig. Ser av tidligere innlegg at du har vert i for meg svært kjente omgivelser, Hardanger og Sørfjorden som i vår/sommer har vist seg fra sin beste side. Ha ei fortsatt fin helg ... sjøl om det er litt regn innimellom, iallfall her!

Marie sa...

Fantastiske bilde. Freden seinkar seg i dei mest stressa sinn når ein kjem inn på bloggen din.

Det er dette som er så flott med fotografering, me kan gå tilbake i tid og kjenne på stemninga frå då me var der...

Du må gjerne presentere fleire godbitar frå arkivet!

God helg :)

Ida sa...

Flotte bilder fra Hemsedalsfjellet. Norge på sitt beste. Mygg og knott.... Nei, de merkes ikke gjennom bildene. ;)
Tror det er Anemone som har sagt tidligere at du burde jobbe med Norgesreklame. Jeg er så enig med henne! Dette er utrolig FINT!
Lykke til med resten av maleprosjektet.
Godt å høre at du har fått god hjelp.
Takk for mail. Det kommer svar - SNART! :)
God søndag Gawo.

Petunia sa...

Nydelige bilder! Norge er vakkert og du er en ekspert til å fange de rette motivene.
Skal hilse fra beisehjelpen og si at det er ferdig på baksiden. Stillaset blir nok tatt ned i løpet av dagen (hvis jeg får viljen min, men det kommer litt an på mannfolkene i huset) og at beisekosten mest sannsynlig blir svingt på fremsiden av huset i dag også;)

Anonym sa...

Utrolig stilig bilde av den flittige maur. Her fikk jeg noen idèer. Kanskje det blir noe å finne på bloggene mine om en stund.

Berit sa...

Så stille og fredelig... Her kan en la tankene få fri flyt. Slike plasser er enestående!

Håper du har fått malt deg ferdig.
Her er vi heller ikke helt ferdig med den slags jobb, litt vindskeier og lister igjen, men ser en ende på det.

Ha en ny fin uke!

Pernille's ting og tang sa...

Gu så mange flotte bilder! Jeg blir jo helt feriesjuk av å se på dem. Du er så flink til å finne fram og fotografere skikkelige koselige bilder med sjel i! Men jeg skal nok finne meg en båt i fjæra et sted i løpet av sommeren og sende noen gode tanker nedover til deg:)

No holder jeg på med pakkinga til Oslo-turen til HC og meg. Bare to dager og to timer til vi starter. ja her telles hvert minutt;) Jeg er livredd for at noe skal komme i veien slik at Bon Jovi-konserten går fløyten. Men nedover skal jeg om så jeg må gå(bank i bordet).

Etter det skal jeg bare nyte lange flotte feriedager på landeveien. Hvor vi ender vet vi ikke enno. Kjører dit vi har lyst til akkurat da:)

Ha det kos og nyt dagene. Ikke bare mal da. Det kan du gjøre til høsten;)

Stooooor solklem fra Pernille:)

ArneA sa...

Fantastiske bilder.
Enig med anemone om den roen de formidler.
Uenig med å beholde skinnbuksene på da en dukkert i dette vannet ville bli følt nesten like fantastisk, men med din MC kommer det nok flere muligheter. Hva med denne sommeren for eksempel
:-)

9na sa...

Næmmen, maur på peonen... Sjekk bloggen min da!!!

Marie sa...

Takk for fødselsdagshelsing :)

randi K design sa...

Noe så nyyyelig. Jeg vil sitte der ved den robåten..
Kan ikke vente til jeg kommer hjem, - snart..
Smørblomstene i vasen.. du er en kreativ fotograf! Nydelig!