onsdag 7. januar 2009

Et tre ... eller 3

I "Den blå timen" er det spennende å fotografere. Jeg tok meg en tur ut her en iskald ettermiddag og i mangel av levende vesener rundt meg fotograferte jeg det som stod nærmest. Først et ..... så et til.... og så et tre til.
Håper dette gir deg inspirasjon til å gå ut en tur.
Og husk: ta med fotoapparatet!

11 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Jeg blir bare mer og mer imponert over hvor fine bilder du tar.Disse var nydelige.Ha en fin kveld:o)

Petunia sa...

Flotte bilder og jeg ser hvor de er tatt...tror jeg;)

HildeS. sa...

Nydelege bilete Gawo, men det er så kaldt ute,brrr.
Eg er ein skikkeleg frostpinne.
+ at det er knallglatt ute, så gå tur er blitt ein risikosport:)
Ha ein fin kveld.
Klem H.

sologbolig sa...

Du tar så fine bilder. Disse var nydelige og stemningsfulle. Ha ein fin kveld!

Tofo sa...

Jeg har nettopp vært ute med hunden. Men husket jeg fotoapparat då?...neida det lå igjen hjemme det! Typisk!
Men du hadde tre flotte bilder;)

Anemone sa...

Nok en gang må nok denne trønderfruen bøye seg i støvet over dine flotte bilder!! Du har det virkelig innebygd i deg du hvordan du skal komponerer, og hvordan du legger merke til de vakreste ting. bilde nr 3 her var jo så trolsk og vakkert da, men den skodda over det ille vannet.

Har jammen ta meg ikke fått med meg Bro-innlegget ditt før nå jeg, utrolig flott det også ja, og det er nok ike størrelsen det kommer an på, det viser seg nok gang på gang, også når det gjelder broer.
Ja, ja... tenkte ikke sånn da, men gjelder mye det i grunn :-))

Dagene denne uka her har gått med på måking av snø gitt, og nå begynner jeg virkelig å undre over hva vi egentlig skal med alt?? tror det meste her nå ligger under 1 1/2 meter snø, og i dag har jeg brukt 2 tier med den snø skuffa, og akkurat det samme i går også.
Min kjære snø måker har nok rømt til Danmark denne uka, og da må nok mor bruke sine krefter vet du.
Til en viss grad liker jeg faktisk slikt jeg, snø måking altså..., men det får da jammen være måte på!! godt da med en dusj og en appelsin når man kommer seg inn igjen.

Varm sliten klem herfra til deg min venn.

GundaM sa...

Tja, nå har jeg faktisk begynt å gå litt da men etter mørkets frembrudd.... Jeg må koble av og da kan jeg ikke gå og kikke i grøfta vet du ;0)
traff tre nabodamer som går sammen tre dgr i uka, de sa de kom og henter meg imorra. Da er jeg med i gjengen, men egenlig greit ikke være med i noen gjeng for da bestemmer man selv når og hvor.. Vel, flotte bilder fra din blåtime ;0)

Klem

Turid sa...

To flotte bilder fra deg, men det tredje kom ikke opp, det var vist ekstra flott forstod æ ut fra kommentarene, prøver igjen i måra.
Tar ikke til mæ det der med å gå ut, burde sikkert være mere inne, er ute så snart æ ser en mulighet til å stikke av...ha ha, men ikke i dag 10 min, og sterk kuling , det er ikke no særlig med så høg luft fuktighet , som det er her.
Du er flink til å se motivene, gleder mæ til i måra..natti natti.

ArneA sa...

Fra den blå timen til natten er det sekunder.
Neste tur nå bli en halvtime senere for å få enda mer effekt, men frys ikke ihjel der ute. Kle godt på deg er jo tull å si til en MC dame, men iskulden sniker uansett.

Ida sa...

Og alle tre, eller seks, hehe, ble til en flott serie. :)

googler sa...

miu miu bag
miu miu bags
miu miu handbag
miu miu purse
miu miu wallet