lørdag 17. januar 2009

Rett i nakken

Nakken min fikk seg en god trøkk etter fallet på glatten like over nyttår
og nå om dagen føler jeg meg litt sånn.....
... og mye av tiden så ha jeg det sånn ......... men gi meg og kiropraktoren litt tid sammen
så skal jeg nok komme til hektene og se lysere på det meste.

13 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Huff,å ha vondt i nakken er fryktelig slitsomt,foruten at det jo er vondt da.Håper du får rette behandlingen hos kiropraktoren din,så du blir bra igjen snart.
Ha en fin kveld!

GundaM sa...

Huff da, så synd du ikke er i slaget etter fallet enda. Gi det litt tid ja så blir du tipp topp straks ;)

Likte så godt ditt første bilde ;)
Ha en fin lørdagskveld der ute!

Anemone sa...

Huff å min, nakkeplager er ille ja :-( håper nå du slipper unna hodepine som en bivirkning i alle fall. Har selv en kollega som har store plager fra nakken, og har nå vært operert ed stort hell. Ikke akkurat den plassen på kroppen en vil at de skal rote så mye med sine kirurgkniver heller vet du.
Nei, ta livet med ro, gå til kiropraktor eller fysioterapaut og bruk tiden til hjelp!!

Morsomme bilder du har her da, og vet du... sist søndag på vår tur i skogen gikk jeg å så på slike tørrgadder jeg også. Tenk så fine stumkjenere de kunne blitt, ute eller inne eller på en hytte... Knaggene henger jo der helt ferdige jo, bare å kappe til den rette lengden, og kanskje snaue den ene siden :-)

Her har vi spist pasta og kost oss i kvelden, og nå er det rødvin som går ned på høykant, godt det ja :-)) men bra for tennene....??

Som Mine Dager Er, sa...

Ikke så greit å slite med ettervirkningene et skikkelig knall og fall. Man føler seg både ribbet og brukket i en periode. Det høres likevel ut som du ser lyst på det og ikke gir deg. Bruk den tid du trenger for å bli helt frisk igjen. Vær så tålmodig som du kan.

Lykke til min venn og god bedring.

Klem fra Marit

RuneE sa...

Det hørtes ikke så bra ut! Her begynner gamle venner å bli bekymret. Du må passe deg nå - om to - tre måneder er det vroom-vroom!

PS Nydelige bilder i fin sammenstillig. "Nice story".

Berit sa...

Huff, stygge greier... at det skulle bli slik etter fallet ditt. Håper kiropraktoren greier å rette på det, slik at du ikke får plager videre.
Du får prøve å slape av så ikke nakken strammer seg ekstra da.

Det er noe herk med denne glatta. Er livredd for å ramle. Skulle sett meg en dag jeg hadde barnebarna med til skogs, da skulle vi over en liten steinbro over en bekk. Steinene var totalt islagde, og vi krøyp over, hehe, men tok ingen sjangser, da hadde det gått galt, helt sikkert. Stien var frosset, det var nesten som å gå på såpe, knalltravelt. Men til skogs kom vi og fikk lekt ifra oss.

Disse trærne var flotte. Det står et nydelig dødt tre en times kjøring herfra, det må jeg visst få i linsen en gang. Det er som et eventyr med sine krokete greiner, visst det ikke har gitt etter for vinden da... lenge siden jeg var der skjønner du.

Håper du får en fin søndag, uten for mye vondt.
Trøsteklem herfra.

sologbolig sa...

Huffdå, dette var ikkje bra. Håper du kommer deg snart. Fine bilder du viser. Nytt bilde i headeren også, det var noe kjent med det !? Ha ein fin søndag.

ArneA sa...

God bedring

Ida sa...

Riktig god bedring ønskes deg.

Petunia sa...

Ja, det kan ikke være noe særlig... Får håpe det ikke tar for lang tid.
God bedring, Gawo!

Stjerneglimt sa...

Oj, oj! Håper du blir raskt bedre!

Tofo sa...

Jeg har noe til deg inne på bloggen min! DENNE fortjener du virkelig, så kreativ som du er;!

Ha en flott dag i solen;)

materials sa...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes