mandag 13. august 2007

Atlanterhavsveien

MCturen min nordover er over og jeg er trygt hjemme igjen.
Jeg satte snuten hjemover da jeg var kommet til Bodø og på returen fulgte jeg en helt annen rute enn oppover. Det ble noen mil på E6 men jeg kjørte andre veier så snart det lot seg gjøre. Blandt annet så valgte jeg å kjøre Atlanterhavsveien. Selv om den bare strekker seg over 8 kilometer så er det en opplevelse å kjøre der. Jeg har kjørt der flere ganger og denne gangen var jeg ganske heldig med været. I riktig styggvær er det nok også en spennende opplevelse men da hadde jeg nok foretrukket å sittet i ly i en varm bil. For å komme på Atlanterhavsveien (nordfra) tar en ferje fra Kristiansund og over til Averøy og så er det bare å nyte naturen og alle de 8 spennende broene.

9 kommentarer:

randi K design sa...

Gawo, bildene dine er fantastiske! Skulle gjerne ha vært bakpå sykkelen din...
Ja Prekestolen er nifs, en fryser oppeover ryggen når en står på kanten. Jeg kan love deg at jeg IKKE er en av de som elegant svinger beina over kanten, gru og høydeskrekk!!

Du spurte om votte mønsteret.Flere av de siste er egen komponert og tegnet av megselv. Deriblandt også rose mønsteret.. Kjekt å tegne, kan absolutt anbefales! Ha en fin tur videre, hvorenn det blir!

Petunia sa...

Må si meg helt enig i kommentaren over fra Randi... Alltid fantastiske bilder....
Kjekt at du deltok i konkurransen på bloggen min!
Den offisielle trekningen av en vinner skjer på fredag!!!
Følg med!!!

Lillefix sa...

DER har jeg også vært i sommer. Vi stoppet innom Håholmen og spiste lunsj på en rundtur fra Sunndalsøra via Kristiansund og Molde og tilbake til Sunndalsøra igjen.

Siden bloggen din har så masse flotte bilder, så har jeg nominert deg til Rockin' Girl blogger. Om du vil sende nominasjoner videre er helt opptil deg, Jeg nominerte deg fordi jeg liker å lese bloggen din, og ville fortelle det videre til "mine" blogglesere. Altså: Ingen forplikterlser, bare litt ros :-)

Anonym sa...

Bildene dine skulle vært i "oppslagsboken" på Norske veier med MC

GAWO sa...

Tusen takk til dere alle for at dere liker bildene mine. Og takk for nominasjonen Lillefix. Det er så hyggelig at dere stikker innom, kikker litt, leser litt ...og ikke minst legger igjen en liten hilsen. :-)
Og du Anonym: en Oppslagsbok for MC på Norske veier, det var kanskje en ide å lage en slik. Hummm, høstprosjekt kanskje?

Sylvia sa...

Atlanterhavsvegen er så fantastisk flott. Som et kunstverk!
Der kunne jeg tenkt meg å fare over en gang.
God helg!

randi K design sa...

Hei Gawo.. Du maa komme inn paa bloggen min og se paa en kuul bike...

HildeS. sa...

Hei hei.
Tusen takk for koseleg kommentar på bloggen min, og så kjekt at du ville linke meg. Då vil eg linke deg og:o)
Så masse flotte bilder du har tatt på turane dine med MC`n.
Eg har ikkje vore på tur nordover i vårt langstrakte land, men eg ser at det bør eg snarast gjere.
Du må ha ein finfin søndag:o)

GAWO sa...

Sylvia: Du må ta en tur og oppleve Atlanterhavsveien. Jeg har vært der flere ganger og hver gang er litt forskjellig.

Kandi K: Jeg har besøkt bloggen din og biken var råtøff. Flere enn meg bør ta en titt innom hos deg.

Hildes: neste sommer kan du kanskje ta en liten tur. Mye fin natur for den som er glad i det. Jeg har veldig lyst til å dra litt lengre nordover enn hva det ble til i år. God søndag til deg også