onsdag 1. august 2007

Jeg er blitt en "Rockin` Girl Blogger"

De som er ivrige bloggere skjønner godt hva Rockin`Girl Blogger betyr. Jeg er blitt nominert både av Petunia og Ida og kan smykke bloggen min med denne. Det er en stafettpinne der 5 blogger blir nevnt og på den måten kan vi spre bloggadressen til andre som kanskje aldri hadde funnet akkurat den bloggen. Tusen takk Petunia og Ida for at dere tenkte på meg. Dere er de første jeg ville ha puttet på min liste ... men det går vel ikke å sende stafettpinnen i retur :-). Så da ser min liste slik ut :

Ebbas-smykkedesign : Ebba er kunstner og hun lager de nydeligste smykker. Kikker du innom så finner du helt sikkert noe du liker. Og faller du pladask for noe av det hun har laget, ja så selger hun kanskje smykket du ønsker deg.

In-my-mothers-name : Randi K Design er kunstner med trikkepinner og farger. Hun bor i Texas, USA, og lager de nydeligste votter du kan tenke deg. Utrolig at hun strikker votter i varmen der borte. Ja hun imponerer meg med alt hun lager.

Blomsterverkstad : På denne bloggen finner du en svensk jente som lager vakre kranser. Jeg titter ofte innom og ser på alt det spennende hun lager.

Muffin : Her finner du en kunstner med både pensel og strikkepinner. Stikk innom henne og se selv. Og er du i Bodø så treffer du henne kanskje på utstillingen hun snart skal åpne.

Min-kakeblogg : Her finner du LindaFB. Hun er kunstner med kaker. Og blir du ikke imponert over det hun lager så skjønner jeg ingen ting. :-) Her er det kaker som ser ut som kunstverk og det beste av alt: hun deler oppskriften sin med alle som stikker innom.

Dersom de 5 nominerte har lyst til å sende stafettpinnen videre er det bare moro det!

Lykke til med besøk i spennende blogger.

6 kommentarer:

Petunia sa...

Nominasjonen var vel fortjent, Gawo!

GAWO sa...

Tusen takk Petunia for at du mener det. Det er så mange fine blogger, og litt hjelp fra bloggvenner er fint. Moro å bli kjent med andre via nettet.

Ida sa...

Flotte blogger du viser til.
Er fast gjest på ett par av dem selv.
Blomsterverksatd er en nydelig blogg. Til stor inspirasjon!
Koselig her i "Bloglandia". :)
Fortsatt god dag til deg.
Klem fra Ida.

Muffin sa...

Tusen takk for den store æren :-) Som du ser av bloggen min så har jeg fulgt opp.

Følger spent med på turen din, håper du skal videre nordover......

ebba sa...

Kjære deg ,tusen takk for den store æren du viser meg.Jeg skal sende stafettpinnen videre,må bare bli ferdig med pakking og div.før flyet går i morgen.Reiser til Vesterålen for å besøke mine kjære på aldershjemmet og spise masse fisk i alle varianter.Godklem fra meg.

Petunia sa...

Innom her på en regnfull søndagformiddag. Ville bare ønske deg god reise for MCturen i morgen. Hvor går ferden denne gangen? Eller er det en hemmelighet som vi snart kan se fine bilder fra på bloggen din? Håper finværet som er meldt kommer fra kvelden av. (Vi tror også på julenissen!)Jeg håper at det blir noen dager med opplett nå. Trenger ikke sol, bare det ikke regner. Plenen må klippes. Den er skikkelig "hippi" nå. Eldstemann var jo alene hjemme i over tre uker og tok ikke klippingen særlig hevert og når det i tillegg har regnet så mye som det har - da kan du jo selv tenke deg. Må nok til med kantklipperen først..Kan ikke si at jeg gleder meg...
God tur og kjør forsiktig!